Het nieuwe inloggen :-(

Dacht ik van de week nog dat het na lang proberen eindelijk opgelost was. Inmiddels weet ik beter. Ik moet ongeveer 700 x inloggen voor ik eindelijk mijn log kan benaderen. Alle 699 andere keren kom ik op madd1.web-log.nl. Geen id waar het vandaan gekomen is en, belangrijker, geen id hoe ik het weer laat verdwijnen… ik wil helemaal geen madd1!

Ik heb alle stappen zoals die door web-log worden voorgeschreven tot in den treure doorlopen, schijfopruiming gedraaid, diskcleaner eroverheen gegooid, ingelogd, uitgelogd, ander inlogscherm geprobeerd, nog een andere link die ik van web-log doorkreeg maar niets wil helpen.

Het vreemde is dat ik bij Demi's log wél zonder problemen inloggen kan.

Vrouwen en techniek…. (ik zal die en gene even voor zijn ;-))

UPDATE 13.30u

En het is opgelost. Het bleek te maken hebben met je gebruikersnaam, hoofd- en kleine letters. Mijn hele grote dank aan het web-log team, ze zijn blijven proberen te achterhalen waar het probleem zat!

3 Thoughts on “Het nieuwe inloggen :-(

  1. Hopeloos… Maar dit is ontstaan na de ‘upgrade’ van Web-log, dus ik neem aan dat zij dit netjes voor je oplossen (toch?)

  2. Maarrrrrrrrrrrrrr, ’t is opgelost! En het is niet te veel eer om te zeggen dat dat mede dankzij onze commitment is. Drie maal hoera voor ons! Hoera,hoera, hoera.

  3. @Werner: en dat hebben ze ook gedaan

    @Sis: Inderdaad

Roept u maar!

Post Navigation