Het been (5)

En toen had ik vanmiddag ineens de dokter uit het ziekenhuis aan de telefoon. Er is een bacterie gevonden bij Danny. Niet zo erg voor hem naar wat ik er van begrepen heb maar in het ziekenhuis krijgen ze het er schijnbaar nogal benauwd van.

De dokter belde om te laten weten dat hij morgen pas als laatste geholpen zou gaan worden, wanneer iedereen al weg was en dat hij niet moest schrikken wanneer morgen iedereen ineens onherkenbaar zou zijn doordat ze verstopt zitten in witte pakken en achter maskers.

‘T schijnt dat ze niet alleen de biopsie gaan doen maar ook zijn holtes na gaan lopen. Ik moest maar een krantje meenemen zei hij… het zal dus wel ff duren. Met mijn stomme hoofd vergat ik na dit verhaal te vragen om welke bacterie het gaat want daar ben ik dan wel weer nieuwsgierig naar.

Hoe dan ook, wederom: wordt vervolgd.

Been 1 / Been 2 / Been 3 / Been 4.

5 Thoughts on “Het been (5)

 1. MRSA? Daar zijn ze nogal benauwd voor…?

 2. Slik…

  Sterkte vanmiddag in het ziekenhuis! xx-Car

 3. Ik denk dat Merel hartstikke gelijk heeft…
  Voor Danny inderdaad niet gevaarlijk, wel lastig (gaat niet zo makkelijk weg), maar voor oudere/zieke mensen kan het een heel vervelend beessie zijn.
  (in mijn ziekenhuis had je ook een MRSA-protocol; inderdaad aan het einde van de dag in allerlei jassen)
  En die bacterie huist vaak ook op slijmvliezen; daarom zijn holtes.
  Succes vanmiddag Danny !!

 4. gatverdarrie,weet je al wat meer?

 5. En waar blijft Het been (6)?

Roept u maar!

Post Navigation