Het been (3)

Vorige week donderdag moest hij dus terug komen en nog steeds zag het er hetzelfde uit. Het ging niet slechter maar ook niet beter. In de hoop dat het zou gaan genezen wanneer de dode huid weg zou zijn heeft de huisarts de hele hele buitenste rand van het zwarte deel weg/losgeknipt en daarnaast nog ongeveer 1/3 van de binnenkant . Ik heb m’n kind het in tijden niet zo slecht zien hebben, het was nl niet verdoofd. Of, zoals hij zelf zei: “Ik heb nog nooit zo weinig hoeven te doen om zo verschrikkelijk te zweten“. (voor de liefhebber: klik de afbeelding voor groter).

Been26032009

Vandaag moest hij weer terugkomen en we de afspraak was dat hij naar het ziekenhuis doorgestuurd zou worden wanneer er nog steeds geen verbetering te zien zou zijn.

De afgelopen dagen bij het verschonen van het verband was het wel duidelijk dat er geen verbetering in zit. De wond blijft wat ie is.(en weer klik)

Been30032009

Niet groter, niet kleiner. Het onderliggende vlees blijft bloot liggen, geen korst te bekennen. Genezen doet het dus niet en zo kreeg hij vandaag een verwijskaart en een afspraak in het ziekenhuis bij de dermatoloog mee.
Woensdagmorgen horen we (hoop ik) weer verder.

Been 1 / Been 2.

One Thought on “Het been (3)

Roept u maar!

Post Navigation