8 Thoughts on “Hebberig

 1. Ja ik heb wel een idee…moet even de foto’s uploaden… ben zo terug.

  ; p

 2. Haha, ik GRAAI ze altijd uit de rekken! Verstuur ze naar vrienden en kennissen overzee. Mijn favoriete hangt bij mij op het toilet: De Paus, als slapend, en meneer de President: Dear Dalai Lamal….Geweldig!

 3. Dames… jullie zijn beiden geweldig

 4. Ik heb deze kalender vorig jaar gekregen. Er gaan 40 kaarten in en elke dag veranderd de samenstelling van de kaarten. Elke dag moet je het vakje met de datum van die dag vrijmaken en de voorgaande dag/vak weer vullen met een kaart.Hij zit nu vooral vol met loesje kaarten, maar er ligt een stapeltje boomerang en andere kaarten gretig te wachten op plaats te mogen nemen in de kalender. Die kalenders zijn te krijgen bij de expo en bij andere winkels die silly dingen verkopen. Er zijn 2 verschillende. Een met de datum cijfers op de voorkant (zoals de mijne) die een deel van de kaart bedekken en met de cijfers aan de binnenkant zodat je het cijfer alleen ziet als dat vakje leeg is. Sorry kan het niet korter verwoorden. Ze hebben die dingen ook gewoon als “fotolijst” en “douche gordijn”. Bij die laatste moet je wel weer stad en land af zoeken naar een plek waar ze de vakjes kunnen sealen om de kaarten niet nat te laten woren.

 5. hier Stom link ding…geeft steeds dubbele http.

 6. Ik weet t… had de 1e http al weggehaald.

  Een aantal hangen er bij mij nu ook in zo’n “hoes”, ik kende ze alleen nog niet als kalender. Leuk id inderdaad. Ff onthouden voor als ik jarig ben

 7. hahahahaha… ik had m al hoor! Maar tnx voor alle moeite

Roept u maar!

Post Navigation