Heb ik weer… (@Whot: pas op hoor, wéér kleur ;-))

Nooit en te nimmer zie ik mooie luchten of in ieder geval niet wanneer ik mijn fototoestel binnen handbereik heb. De afgelopen twee ochtenden waren ze er zowaar wel én had ik mijn fototoestel bij de hand. Kon niet missen dus…. “Leuk” dacht ik nog “heb ik ook es een post zo ‘s-morgens vroeg.”Nou ja: de rest van het verhaal zal duidelijk zijn. Van mijn “Goeiemorgen-en-wat-een-mooie-lucht-hebben-we-weer-vandaag” posts is niet veel terecht gekomen. Maar toch zal ik ze online zetten…. dan maar geen goeiemorgen!

9 Thoughts on “Heb ik weer… (@Whot: pas op hoor, wéér kleur ;-))

 1. Lekker kleurige vroege ochtendluchten. Mooi.

 2. Ik vind het met terugwerkende kracht toch mooi hoor.

 3. GOEIEMORGEN! Wat een mooie tofo’s!

 4. *Gna*

  Niet mooie tofo’s… mooie luchten

  (Wel reeel blijven natuurlijk :-))

 5. Zijn inderdaad hartstikke mooi!!

 6. Die OB-se en omstreken ochtendluchten zijn wel errug mooi………

 7. Zo………zelden zo’n mooie lucht gezien

 8. ‘k heb mijn zonnebril opgezet

 9. Wat een mooie dag vandaag….goedemorgen Mad-d!

Roept u maar!

Post Navigation