He jij!

"He jij! Ja jij…." zo begint het etiket op de nieuwe Robijn wasverzachter "Onstuimig Groen". En als je al vindt dat het wat apart is om de tekst op een fles wasverzachter daarmee te beginnen: het wordt nog erger…. Er is vast een hele knappe tekstschrijver heel lang bezig geweest om deze fantastische tekst te bedenken maar dan toch zeker niet nadat hij eerst zelf een uur of wat aan die fles wasverzachter heeft lopen snuiven.

Ik bedoel, als je bij je volle verstand en nuchter bent bedenk je het toch niet om op een fles wasverzachter te zetten dat je als je het product 1 x per week gebruikt je tegen je planten begint te praten, als je het 2 x per week gebruikt je camouflagestrepen op je gezicht tekent en na 3 x in de week naar de jungle vertrekt?!?! :-S

Het zou voor mij in ieder geval eerder een reden zijn om het niet te kopen dan om het en masse in te slaan.

Voor de plantenfluisteraar

Ik las het gelukkig pas nadat ik het al gekocht én gebruikt had want ik moet toegeven: je was gaat er verdomde lekker van ruiken. Niet alleen zolang het nog nat is maar ook als het weer droog is.

Tot zover dit commentaar en deze officieuze goedkeuring van de Vereniging van Huisvrouwen

Goedgekeurd

13 Thoughts on “He jij!

 1. En praat je al tegen je planten?

 2. Ik gebruik het al een paar weken en heb het dus al vaker dan drie keer per week gebruikt. Maar het enige wat ik doe is lullen over basmatirijst en maiskorrels

 3. Zonne(n?)steek opgelopen deze week ????

 4. Hee jij… ja jij Huey! Ga jij ff lekker fijn aan t werk ofzo!

 5. Ow, madd is ook al van de werkverschaffing… ;S

 6. Wasverzachter… onstuimig groen…oerinstinkten… Jane uit de jungle… ‘t zijn combi’s die ik zélf niet zo snel maak, bij dit product. Maarja, ‘t blijven creatievelingen hé, die reclamemensen… ze verzinnen stééds weer iets nieuws om ‘t product aan de (uit de plooirok gesprongen huis-) vrouw te krijgen (NEE, NÍET JIJ, MADD!!!).

  Blijkbaar weten ze wél dat je vroeger, toen je nog géén wasverzachter gebruikte, ‘n enórme “wíldebras” was… Nu ben je ‘n stúk záchter

 7. *rent naar de badkamer* Prikkel je zintuigen met de heerlijke zachtheid en nieuwe frisse geur van Robijn morgenfris..bladiebladiebla… Robijn wasverzachter bevat o.a 5-15% Kationogene oppervlakte-actieve stoffen….

  Kationogene oppervlakte-actieve stoffen????

  *start google* Ow…iets met een kop en een staart ….wordt gemaakt van de schaal van krabachtigen… en weer een mysterie opgelost als het gaat om allergische reacties op wasmiddel/-verzachter(er zitten delen van schaaldieren in)

  Weer wat geleerd….Tijd voor een goed boek.

 8. Die heeft duidelijk teveel wasverzachter gesnoven.

 9. En? Hoe beviel het gesprek met je planten? Wanneeer mogen we de foto’s met de camouflagestrepen op je gezicht hier aanschouwen? Of zit je al in de jungle…? Kweet nml niet hoeveel wasjes je al gedraaid hebt… ;))

 10. en weet je: Bij AH was de groene vandaag helemaal uitverkocht!

 11. Om nog maar even een flauwe grap te maken:

  talk to the plant!!

 12. @weasel: don’t even go there

 13. Ik heb het ook gekocht, meer omdat die groene fles mij wel aansprak en inderdaad het ruikt best lekker……

Roept u maar!

Post Navigation