Harry Potter zolder

Mijn zolder noem ik de Harry Potter zolder. Waarom? Om het simpele feit dat ik er spullen op kan blijven gooien en op één of andere manier is er altijd weer plek, ondanks het feit dat ik de vorige keer dat ik er iets wegprakte dacht “Nu is het echt vol”. Hij is gewoon elastisch.

Maar goed, alweer opruiming, alweer op de zolder. Naarmate je ouder wordt is het schijnbaar toch makkelijker om afscheid van dingen te nemen, schriftjes van de kinderen, oude boeken van mij waarvan ik de ijdele hoop had dat mijn kinderen ze ooit zouden gaan lezen, fotolijsten die ik toch nooit meer ga ophangen . Wel de foto’s eruit gehaald natuurlijk. (Er zijn grenzen aan mijn opruimwoede) en nog veel meer meuk.

opruiming

Anyway: es kijken hoeveel kuub we nu weer kunnen lozen. Het eerste deel is al gedaan, nu ff een colaatje en dan weer terug voor de rest.

3 Thoughts on “Harry Potter zolder

  1. Waarom niet een gezellig fotootje van je zolder? Of van de spullen die je wegdondert?

    Nu is het een beetje kaal.

  2. Dat past bij hoe ik de zolder wil. Kaal

  3. Pingback: En het is weer zo ver |

Roept u maar!

Post Navigation