Grootmoeders tip

Zoals altijd met eten blijft ook dit een kwestie van smaak maar ik ben dus geen liefhebber van ribkarbonades. Volgens de diverse sites die ik er op nageslagen heb zou het een sappig stukje vlees moeten zijn maar die mening deel ik niet. Droog en saai vlees vind ik het, net alsof je een gemummificeerde koe aan het eten bent.

Hou je daarvan moet je vooral niet verder lezen maar ben je net zoals ik een liefhebber van levendig en sappig vlees moet je eens proberen je ribkarbonaadje te paneren (je kent het wel, ff door wat eiwit  heenjetsen en dan door de paneermeel halen). Om je vingers bij af te likken zo sappig blijven ze dan. (wel op tijd omdraaien want het bakt nogal aan)

Karbonade

Eet smakelijk en geen dank!

4 Thoughts on “Grootmoeders tip

  1. Eet jij geen groenten? Ohhh wel elke dag groenten eten An!!

  2. Goeie dag, wat een gezellig postje!

  3. Correctie:
    Eerst bloem, dan eigeel, dan paneermeel.

  4. Haha, jawel hoor Car, maak je geen zorgen

    En euh D. -> Wat weet jij er nou van??? Ga lekker op je eigen log kooktips geven

Roept u maar!

Post Navigation