Gossip

Gossip

Qua roddelen heb je helemaal niks aan die kids van mij ben ik vandaag achter gekomen.

Toevallig flapte Danny er vandaag uit dat zijn vader ging trouwen, met stomheid geslagen heb ik hem eerst even verbaasd aan zitten kijken maar wist me daarna toch weer te “vervrouwen” en te vragen wanneer hij dat gehoord had.

“Ohw… een maandje geleden ofzo”

En daar komt ie dan nu pas mee?!?! (Het wordt al een echte vent!)

Ik heb me in de afgelopen jaren wel es afgevraagd wat ik zou denken/voelen op het moment dat zoiets zou gebeuren. Alhoewel er geen haar op mijn hoofd is die ooit nog een relatie met Marc zou willen leek het me toch niks als er ineens iemand anders zijn vrouw zou zijn. Stom he?!
Nu het dan zover is kan ik zeggen dat het me eigenlijk niets doet… Het enige wat een beetje steekt is dat hij haar schijnbaar wel officieel gevraagd heeft en wij zijn destijds getrouwd omdat het nou eenmaal practischer was als je kinderen kreeg.

Btw: als ze nou trouwen op een dag dat de kids officieel bij mij zijn, ben ik dan verplicht ze naar die bruiloft te laten gaan??? ;-))

10 Thoughts on “Gossip

 1. En wat vind hij en zijn broertje er zelf van??

 2. Danny laat het volkomen koud geloof ik, alleen het feit dat ie nu een officiele stiefmoeder krijgt is ie niet bijzonder gecharmeerd van… aan de andere kant ziet ie het weer wel zitten om wat mooie kleding uit zo’n bruiloft te slaan

  Dylan heb ik er helemaal nog niet over gehoord…

 3. Dat steekje gaf steek van herkenning
  Mijn ex trouwde na 1 jaar al terwel we zelf ruim 17 jaar samenwoonde en het maar flauwkul was trouwen…
  Ag denk de jongens meer het feest ervan zien dan de inhoud ?;-).

 4. Dat denk ik ook Furb, ik gun hun (net zoals Marc trouwens) dan ook een hele leuke dag.

  Het steekje wat het gaf ben ik alweer bijna overheen… wie weet feliciteer ik hem zelfs wel de volgende keer dat ik hem zie ;-))

 5. Dat lukt je wel meis

 6. Gelukkig maar, dat scheelt jou ook een hoop kopzorgen. Ik hoop dat je het er inderdaad niet moeilijk meer mee krijgt, maar blij bent dat zij met hem trouwt en niet jij weer

 7. Fijn zoiets. Zo zag ik ooit bij de makelaar dat “ons” huis, waar ik na echtscheiding net uit was getrokken, verkocht zou worden.

  Mannen vinden het geloof ik lastig om dat soort mededelingen te doen, dus laten ze het maar aan het toeval over.

 8. Sissie spreekt een waar woord!
  Vergeet nooit de reden waarom je niet meer bij elkaar bent.
  Het blijft toch misschien wel steken, misschien ook een beetje omdat jij het ware geluk nog niet hebt en zij kennelijk wel.. Aan de andere kant… Je hebt 3 mooie kiddies, familie en vrienden, uiteindelijk blijven die je het langste trouw!

 9. Ik zie de uitnodiging nog wel verschijnen denk ik zo !!
  Misschien zelfs “best man “??
  t’is lang geleje ; zo ‘n gezellig feessie

 10. Hum, kan me er alles bij voorstellen dat ‘t steekt…

Roept u maar!

Post Navigation