Ginny

Ze was oud. Precies weet ik het niet meer maar het was een dochter van mijn Alex. Geboren toen Danny 11 maanden was dus dat maakt haar bijna 20 jaar. We zagen het ook echt al wel aankomen want sinds afgelopen maandag wilde ze niet meer eten en lag ze niet meer op haar vaste plekkie maar zocht ze plekjes in huis om zich te "verstoppen".

Gisteren belde m’n vader, ze dronk nu ook niets meer dus of ik morgen meeging naar de dierenarts maar dat is in ieder geval niet meer nodig. Vanmorgen om 8 uur had ik m’n moeder huilend aan de lijn. Net zoals elke ochtend deze week was ze als eerste toen ze wakker werd bij Ginny gaan kijken, vanmorgen was de laatste keer dat dat nodig was. Ze is in haar slaap overleden.

Mooier kun je het natuurlijk niet hebben, ze was oud, ze is niet ziek geweest, heeft – voor zover wij hebben kunnen zien- geen pijn gehad, en is uit zichzelf gestorven…. maar het blijft kut.

3 Thoughts on “Ginny

  1. Gadverdamme, wat sneu

    Zowel voor Ginny, natuurlijk maar ook voor jullie.

    Kun je condoleren in geval van een kat? Indien ja; gecondoleerd…

  2. Carmen alias Miss Bananas! on donderdag, januari 7th, 2010 at | 12:44 said:

    Een huisdier verliezen is verschrikkelijk! Tis niet ‘zomaar’ een dier, zoals veel mensen opperen, nee…voor ons dierenliefhebbers is het EEN MAATJE wat we verloren hebben!

  3. Bah, ik kan dit soort berichtjes nooit lezen zonder te tranen. Het spijt me voor jullie, en ja, het is wel fijn, heel fijn, dat ze op deze manier heeft kunnen gaan. Ondanks dat is/blijft het verdriet groot. Sterkte!!

Roept u maar!

Post Navigation