Geslaagd!!! :-)

Geslaagd!!! :-)

Dat was me het dagje wel vandaag! Dylan moet wel nerveuzer zijn geweest dan ik maar ik denk dat het niet zo heel veel scheelde ;-). De hele dag heb ik met m'n telefoon rondgelopen, zelfs wanneer ik naar de wc moest. Ik kon aan niets anders denken.

Ik had momenten dat ik er heilig van overtuigd was dat ie geslaagd zou zijn (hij was er immers al die tijd zo relaxed onder) en even zoveel momenten wist ik zeker dat ie gezakt was (dat kon toch niet anders… hij was er veel te relaxed onder. Zowel voor, tijdens als na z'n examens).

Even na 3-en ben ik heel even een klein stukje met m'n tante een rondje op de scooter geweest (erg leuk trouwens, het mens is 75 en vond het geweldig achterop, of we niet een dagje konden gaan toeren :-)) en toen ik terugkwam, je voelt 'm al aankomen: gemiste oproep. Dus ik terugbellen… en bellen… en bellen… en bellen maar nee hoor: geen gehoor ik dacht dat ik gek werd!

Dan maar kijken of ik ergens online iets terug kon vinden en ja hoor op Hyves stonden de magische woorden: "Geslaagd!!". Natuurlijk schoten bij deze emotionele trut gelijk de tranen in d'r ogen. Op dat moment ging ook mijn telefoon over en had ik eindelijk Dylan aan de lijn, weer tranen (ik… niet hij). Daarna een sms van Mrs. Spongebob (en weer slikken ;-)).

En nu hangt er eindelijk hangt er ook hier een vlag met (geleende) rugzak aan de gevel :-D.

Gefeliciteerd Dylan, ik ben altijd trots op je maar vandaag nog een beetje meer dan alle andere dagen! xxxxx

8 Thoughts on “Geslaagd!!! :-)

 1. It’s such a perfect day


 2. Van harte gefeliciteerd!

 3. Congrats, Dylano! Fantastisch!

 4. Gefeliciteerd! Super!

 5. Top! Gefeliciteerd!

 6. haha het was een eitje hoor

  maar voortaan niet meer voor 3uur bellen ma

  want ik wordt dan wel gestrest (je werd gebeld als je gezakt was)
  en me vader moest op zijn telefoon gebeld worden en nog nooit is me pa zo vaak gebeld
  als op die dag

  trouwens ik ben Dylan voor de mensen die het nog niet doorhadden;)

 7. Gefeliciteerd! Geweldig gaaf

 8. vwb dat “eitje” laten we eerst je cijferlijst maar eens afwachten

  en je hebt gelijk, maar ik had ook eerst 30 x jouw tel gebeld maar ja… je nam natuurlijk weer niet op dus toen moest ik wel ff snel je pa bellen!

Roept u maar!

Post Navigation