George

Ik haat dat: je hoort een nummer voor de 1e keer en dan denk je “Neh…” maar dan hoor je m nog een keer en nog een keer en dan begint het toch lekker te worden.

Zo ook weer met de nieuwe George Michael. Tis geen wereldschokkend nummer, ik weet het maar toch…. lekker.

Leuk detail: het schijnt dat dit het laatste album is wat er van hem uitkomt…. hij heeft genoeg verdiend en toekomstige nummers van zijn hand kunnen (legaal) gratis gedownload worden. (Zegt ie nu tenminste, je weet het nooit met die lui )

13 Thoughts on “George

 1. Leuke weblog. Ik kan het toch niet laten even te reageren op deze post. Ik vind dat George Michael het goede voorbeeld geeft, maar wat nog belangrijker is dat downloaden al legaal is! Ja! Ik kan me er zo aan ergeren dat je steeds in het journaal ziet en in de krant leest dat er steeds meer illegaal gedownload wordt, terwijl dit helemaal niet illegaal is! Het zijn leken die dit roepen.

  Alleen het AANBIEDEN van auteursrechtelijk beschermd materiaal is verboden. Het dowloaden kan niet verboden worden, want hoe weet ik als downloader wat beschermd materiaal is en wat niet? Dat weet je simpelweg niet.
  Ik bedoel, als ik zelf een nummer maak, mag ik deze gewoon aanbieden via bijv. Kazaa hoor. Niks mis mee. Snappie?

  Groet,
  David
  http://www.nieuws-platform.nl

 2. Kortom: als je moeder je nooit heeft geleerd dat je niet mag stelen dan is dat ook iets legaals… Je wist het tenslotte niet!

  Ik snap je.

  (denk ik…….)

 3. En de groeten terug natuurlijk

 4. David, de grote misvatting is juist dat men denkt dat nergens Copyright (Kopierecht) op zit en als dat wel het geval is het er maar bij moet staan. Op ieder materiaal tekst of afbeeldingen zit automatisch Kopierecht. Het kopieeren van dat materiaal hoe en op welke wijze dan ook is strafbaar.

  Je weet nu dus wel dat er kopierecht op muziek zit, dus het downloaden ervan is strafbaar. Simpel he?
  Zelfs op deze comment zit kopierecht.

 5. David, de grote misvatting is juist dat men denkt dat nergens Copyright (Kopierecht) op zit en als dat wel het geval is het er maar bij moet staan. Op ieder materiaal tekst of afbeeldingen zit automatisch Kopierecht. Het kopieeren van dat materiaal hoe en op welke wijze dan ook is strafbaar.

  Je weet nu dus wel dat er kopierecht op muziek zit, dus het downloaden ervan is strafbaar. Simpel he?
  Zelfs op deze comment zit kopierecht.

 6. Oho, Madd in overtreding !!!
  Bel de internetpolitie

 7. Zal ik dan maar even on topic gaan?

  Nee? Ja? Ok dan…

  Madd ik las je stuk en mien bek valt open… Ik had nou echt precies hetzelfde!!! Ik zei tegen Sissi (die is errug fan van de meneer) dat ik het een bagger niemendalletje vond toen ik hem de eerste maal hoorde…

  En toen zat ik ineens te swingen in de auto…. huh???? Ja ik vond het in ene ook gewoon een lekker nummer. Boeiend of het een hit is, boeiend wie er wat van vind, het was in ene gewoon een lekkere plaat die je als hij langkomt niet meer wegzapt….

 8. sis on topic… wauw! Bel de krant ;-))

 9. Goeiende, gloeiende, ik zal nog eens mij levensverhaal open en bloot op andermans log zetten zeg…

  tsss…

 10. Heb ‘m nog niet gehoord…

 11. Zie je nooit die weersvoorspelling op tv dan? “Weather in the City”? Daar hoor je m nl altijd als achtergrondmuziekje

 12. I Loooooooooove George…

Roept u maar!

Post Navigation