Gekmakend

AAAAAARGH

Het gebeurt me maar zelden dat ik iets kwijt ben. Fietssleutels, huissleutels, badge (vd zaak om in te klokken), bankpasjes, jaarabonnement, paspoort enz. Nog nooit heb ik een vervangend exemplaar moeten aanschaffen/aanvragen. Dat komt omdat ik een chaoot ben.

Nu zul je denken: "Dat rijmt niet, chaoot zijn en niks kwijtraken" maar je hebt hier te maken met iemand die weet dat ze een chaoot is en dat mateloos irritant vindt. Daarom ben ik constant bezig met op mezelf letten. "Hang je sleutels op, leg je paspoort in de kluis, badge en abonnement op dezelfde plek wegleggen. Ruim het gelijk op als je er klaar mee bent". En dat werkt. Wanneer het niet werkt komt dat omdat ik niet oplet of onnadenkend dingen "even" wegleg.

Zoals vorige week bijvoorbeeld. Dylan had mijn fiets gebruikt, hij kwam weer thuis terwijl ik aan het koken was en ik vergat te vragen wat ie met mijn fietssleutels gedaan had. Eindresultaat: hij wist niet meer waar ie ze gelaten had, ik kon ze nergens meer vinden en na twee weken fietsloos door het leven te zijn gegaan stond mijn vader gisteren met een slijptol mijn slot door te snijden. Dat probleem is dus weer opgelost.

Erger is het met de lader/usb-kabel van mijn mp3-speler. Ik was een weekend weggeweest en had de lader meegenomen. Toen ik thuis mijn tas aan het uitpakken was kwam ook die kabel tevoorschijn. "Leg hem ff goed weg Madd… anders ben je hem straks kwijt!" Nou: ik kan je vertellen dat ik hem goed opgeruimd heb. Zo goed zelfs dat ik hem nergens meer kan vinden. In de afgelopen weken heb ik alle kasten en laatjes in huis binnenstebuiten gekeerd maar ik geloof dat nu toch onbewust de perfecte verstopplaats gevonden heb. Nu alleen nog zien te ontdekken waar die plek is ;-(.

Iemand nog behoefte aan een mp3 speler met 4 gig aan muziek en een lege accu?

(12.00u) Jaaaaaaaaaaaaaa!!!! Verdomd als ‘t niet waar is! Ik wou ‘t nog zeggen aan het eind v.d. post. "Wedden dat ik hem nu na weken zoeken wél ineens vind?!" En ja hoor, nog geen uur na het posten zie ik ineens achter mijn beeldscherm een stukje kabel liggen wat me wel heel bekend voorkomt…

6 Thoughts on “Gekmakend

  1. Oy, ga jij ff lekker in je wachtkamer zitten zuurpruimen

  2. Volgens mij ben je helemaal niet zo’n chaoot als je zelf denkt

    Het zou trouwens wel prettig zijn als er eens een universele standaard lader voor alle gadgets verscheen. Eén kabeltje waarmee je dus gewoon alles kunt opladen en onderling kunt aansluiten voor gegevens uitwisseling.

  3. Lag het fietssleuteltje niet ook toevallig op die plek?..:o)

  4. Ik raak ook altijd allerlei soorten kabeltjes kwijt. Heel akelig

  5. Ach het is vast niet zo erg als iemand die je huis opruimt;-)

Roept u maar!

Post Navigation