“Gaat niet bestaat niet,

kan ik niet heb ik je niet geleerd en als je het niet probeert zul je het nooit leren".

Dat zei zegt mijn vader altijd tegen me. Behoorlijk irritant, vond ik als kind zijnde maar natuurlijk heeft ie wel gelijk en zo heb ik in de loop der jaren een heleboel dingen toch zelf voor elkaar gekregen.

Vandaag had ik een kast op de zolder waar ik een extra plank in wilde. Het enige probleem was dat ik geen plank had. Wel een oude kastdeur, die eigenlijk allang naar het grof vuil had gemoeten, en een gare zaag.

Dus wat doe je dan, met de nodige vloeken en het zweet op je rug zaag je die (belachelijk dikke) kastdeur door et voila: extra plank en dus de troep spullen die her en der nog over de zolder verspreid lag lagen netjes opgeruimd.

Photobucket

Met dank aan pa, die me altijd (0nder zijn supervisie, dat dan weer wel ;-)) zelf liet verven, behangen, tegelen, timmeren en god-weet-wat-nog-meer. (maar dat ga ik hem niet vertellen ;-))

One Thought on ““Gaat niet bestaat niet,

  1. Dan vertel ik ’t ‘m wel even

Roept u maar!

Post Navigation