Frankie says Relax!

Cat had het gisteren over Frankie. Terwijl ik aan het lezen was vroeg ik me af of er nog iets interessants over FGTH (sorry “broekies”… is van voor jullie tijd vrees ik ;-)) te vinden zou zijn.

Tot mijn verbazing hebben ze een hele strakke site:

fgth

t h e w a r r i o r s r e t u r n :: ?!?!

Ik ben benieuwd…

13 Thoughts on “Frankie says Relax!

 1. De cd staat al de hele avond te knallen hier. Heerlijk, ik denk alleen niet dat mijn buren blij met me zijn. Deze muziek doet me denken aan begin jaren 90. Ik zat toen te schaken met mijn beste maatje. We waren knetter stoned en uitraard Frankie stond flink door de speakers te brullen.. Wat een tijd!

 2. En wat een muziek!

 3. Inderddad ook een gave website.

 4. FGTH is erg okay ja, zelf dat kerstnumer is goed, weet alleen de titel even niet

 5. ik weet het wel
  the power of love

 6. Daar was je snel achter ineens

 7. op het moment dat ik op plaats bericht klikte schoot het me al te binnen

 8. Yeah Frankie!!
  Ben weer helemaal terug in the 80’s…
  Herinneringen en muziek, wat een geweldige tijd!!

 9. Zag laatst clipje van two tribes weer op tv. Ik heb die 12 inch versie nog ergens liggen…. Met die stem die (ja sory gaat ze weer….curry en van inkel gebruikten als slot jingle) Mine is the last voice that you will ever hear….don’t be alarmed…

  Of was het toch alone ipv alarmed???
  Eeuwig durende discussie… vooral omdat ik steeds, na een tijdje, vergeet wat we aan het eind van de discussie concluderen.
  Ik weet niet eens zeker of ik steeds met het zelfde standpunt (dat ik denk dat ie alarmed ipv alone zegt) de discussie in ga…
  Dat is hetzelfde als met teksten van nummers die je “kent” van voor je engels kon spreken en verstaan. Uit de tijd dat je alles maar een beetje fonetisch mee blerde… Als je de tekst dan verstaat (of gelezen hebt) nadat de fonetische versie al helemaal ingesleten is in je herinnering….is daar moeilijk van af te komen…..
  En nu wou ik zo graag dat ik me een voorbeeld kan herinneren…. was best een leuk log onderwerp geweest….

 10. FgtH is geweldig!!!

  Maarrree…. wát nâh, broekie! Ik??

 11. Ik wil je geen illusie ontnemen maar met 32 jaar val je niet echt meer onder de broekies hoor!

 12. Nee… dat bedoel ik! Ik heb nog heel wat staan schuifelen met klamme handjes op “The power of love” hoor!
  Maar niet té dichtbij schuifelen he…. want anders valt t op

Roept u maar!

Post Navigation