Faalangst?!

Ik wist het al een maand of 2, ik moest een testje doen op de zaak. Via e-learning. De uiterste datum waarop je de test doen kon was 27 november en natuurlijk heb ik het weer tot de allerlaatste (voor mij) mogelijke dag uitgesteld.

Nu betrof dit testje absoluut geen hogere wiskunde maar de angst die ik heb om het niet te halen (en dus "af te gaan") zorgt ervoor dat ik dit irritante gedrag blijf vertonen.  Ik had het al toen ik nog op school zat en ik heb dat nooit afgeleerd.  Uiteindelijk is het (natuurlijk?) ook deze keer weer allemaal goedgekomen.

geslaagd2

Wel fijn dat ze erbij vertellen dat 100% meer is dan de vereiste 65% vind je niet?!

Hoe dan ook: Misschien is het een goed voornemen voor 2009 (je kan er maar op tijd over na gaan denken ;-)) om dit af te gaan leren, wie weet kan ik dan ooit nog es een echt vak gaan leren

Morgen hebben we trouwens weer een buitenspeeldag, alleen is ie deze keer binnen en wordt er weinig gespeeld en veel gesproken. Als ik het van de teams die ons voor zijn gegaan goed heb begrepen kan het er heftig aan toe gaan. Ik heb me voorgenomen maar es een keer mijn mond te houden, ik ben normaal gesproken al heftig genoeg ;-).

7 Thoughts on “Faalangst?!

 1. O,ging je dat doen op de binnenspeeldag .-)) is aardig gelukt.

 2. Dan doe ik ’t nu alsnog en zeg ik maar ff niks

 3. En trouwens: als ik perse wil dan kan ik het heus wel.

  (hahahahahah ;-))

 4. Jan niet faalangstig on maandag, juli 5th, 2010 at | 09:47 said:

  Faalangst kan je danig in de weg zitten en zoals je merkt blijft het terugkomen.

  Naar mijn mening wordt faalangst veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties liggen aan de basis van verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

  Deze verstoringen in je energiesysteem zijn de reden dat je last hebt van angst om te falen en negatieve gedachten.

  Los je deze verstoringen in je energiesysteem aan, hetgeen relatief eenvoudig is, dan kan je snel van je faalangst verlost zijn.

 5. Weet je “Jan Zonder Faalangst”, als je hier zou komen omdat je geinteresseerd was zou je weten dat ik niks met geitenwollensokkenzweefteven heb en ook niet met met gezeik over onverwerkte emotie’s.

  Maar goed, je kwam hier natuurlijk ook niet uit interesse, of om zomaar eens wat te lezen maar om reclame te maken. De enige die hier reclame maakt ben ik. Vandaar dat ik de linkjes en e-mailadres in je comment maar heb verwijderd. Vind je niet erg toch?

 6. Misschien niet angstig maar hij faalt wel!

 7. Inderdaad! Beunnnnnnnnn

Roept u maar!

Post Navigation