En ja hoor…

BezetVerdomd als het niet waar is, al sinds 1993 is het bijna ieder jaar rond 6 januari raak.
Die van ’93 zal ik niet snel meer vergeten, ik was hoogzwanger van Dylan (die is geboren op 22 januari) en liep net een paar uur "achter" op mijn toenmalige echtgenoot. Alles wat hij had kreeg ik vlak daarna. Van onder en boven… het kwam er aan alle kanten uit.
De hele avond en nacht hebben we samen van het bed naar het toilet lopen rennen. Achteraf hebben we er om kunnen lachen maar die nacht heb ik het behoorlijk slecht naar mijn zin gehad (het idee dat de baby door al dat gerommel in mijn buik de bevalling op gang zou komen maakte het er niet beter op).

In ieder geval: Buikgriep. Deze keer zijn Demi en ik de pineut. U bent vast gewaarschuwd.

 

5 Thoughts on “En ja hoor…

 1. Nope, in dit huis verboden !!!
  Hier heerst al de waterpokken en niet zo’n beetje ook !!

 2. En zoals ik al hier op je log zei:
  Inderdaad krijg ik/zij het dubbel en dwars terug…

 3. Bij mij duurde het een nacht en een dag. Met de snelheid waarop het kwam, was het gelukkig ook weer over. Beterschap!

 4. Same here sinds 1 januari. Ben nu een half uur wakker en voel me voor het eerst een beetje beter.

 5. @Xan: Ik zal voor je duimen, als ik het hier zo lees heerst het behoorlijk! Beterschap met de kinders (en voortaan niet meer zulke voorspellingen doen ;-))

  @SmaRts: hier alleen nog beetje zeurderig gevoel in maag maar verder gaat het wel weer aardig gelukkig.

  @Neel: beterschap!

Roept u maar!

Post Navigation