En het is nog geeneens Sinterklaas

Coke
Het lijken wel de nationale-verwendagen hier.

Zo kreeg ik het allerliefste cola-flesje wat je ooit gezien hebt.

Als je hem zo ziet denk je "Euh.. ja, dat is een cola flesje. So what?!" maar het is niet gewoon een flesje cola maar een pietepeuterig net echt klein flesje. Echt glas, een echte dop (hoe heet zo’n ding ook al weer?) en (bijna ;-)) echte cola erin.
Voor de meeste mensen niet echt iets om van uit hun pantalon te springen maar diegenen die mij beter kennen snappen het wel

Om een beter beeld te krijgen van het flesje: hier is hij nog een keer, naast een aansteker en een sleutelhanger (die ik een paar jaar geleden van Dylan heb gekregen en met mijn leven bewaak).

Coke2

Geef toe: het is echt het allerliefste flesje wat je ooit gezien hebt ;-).

Dan waren er natuurlijk de Uggs. Ik kan me voorstellen dat de meningen over de schoonheid daarvan verdeeld zijn maar 1 ding weet ik zeker: over het comfort is geen discussie mogelijk. Ik heb ze nu bijna een week en de enige keer dat ze in die week uitgegaan zijn is wanneer ik naar bed moest (en zelfs dan met tegenzin). Zelfs wanneer ik vroeg onder de douche ben geweest en in mijn pim beneden zit dan doe ik ze weer aan. Pantoffeltjes zijn het!

Last but not least was er nog het mystery-cadeau. Inmiddels weet ik gelukkig wat het is maar helaas: ik kan het nog niet met jullie delen. Het was namelijk een cadeau met een opdracht. Zodra de opdracht vervuld is kan ik er meer over vertellen: tot die tijd zullen jullie het met deze vage foto moeten doen

Cadeau

One Thought on “En het is nog geeneens Sinterklaas

  1. Dat is inderdaad een ini mini flesje cola, echt schattig, je kan hem haast erbij aan je sleutelbos doet.

Roept u maar!

Post Navigation