En dat


was dat.

Misschien inderdaad wat raar, om "zomaar" te verdwijnen en ook weer zomaar terug te komen ware het niet dat het "zomaar" misschien geldt voor sommige van de mensen die mijn log lezen maar niet voor mij.

Ik ben niet zomaar weggegaan, ook niet zomaar teruggekomen.
Soms als ik erover nadenk vraag ik me wel es af of ik dat web-log niet te serieus neem maar het is voor mij heel moeilijk om dat niet te doen.
Ik ben er niet het type naar om alléén leuke linkjes neer te zetten, of alleen foto’s, alleen maar kletspraatjes.

Nee degene die dit leest krijgt mij (vrijwel) helemaal. Dat kan soms supervrolijk zijn, soms melig, soms serieus, soms verdrietig, soms kwaad, soms gelukkig, soms megamutserig over mijn kids enz. enz. Damn… I’m human! (da’s toch weer mooi meegenomen ;-)).

Ik schrijf over wat me bezighoudt, ik lul uit mijn nek, lach heel wat af. Zie het inderdaad maar als dat dagboek. Deze keer ligt het alleen niet achter slot en grendel maar gewoon bij wijze van spreken "op het toilet" waar iedereen, die op dat moment weinig beters te doen heeft het kan lezen en erin mee kan schrijven. Ik vind het leuk, ik kan er zelfs ook buiten ben ik inmiddels achter (alhoewel ik wel moet toegeven dat als je net gestopt bent met loggen en het begint dan te sneeuwen… $%%#@^ dat was iets voor mijn log geweest ;-)) maar ik hoef niet te stoppen, wil ik ff niet dan log ik ff niet.

Dus, tenzij er wel hele rare dingen gaan gebeuren denk ik dat ik wel weer terug ben. Voor nog een hele lange tijd!
En voor zover ik het nog niet gezegd heb: Tnx voor de leuke reactie’s die ik via andere logs ben tegengekomen. Het was niet hetgeen waar ik op uit was maar het was wel erg leuk om te "horen" zélfs de "rotten" reactie van tante Neel.

Neel Kusje?????

En dan nu weer over tot de orde van de dag!

0 Thoughts on “En dat

 1. Ja welkom terug inderdaad..
  Maarre volgende keer als je log-loos bent gaan we gewoon de kroeg in hoor !!
  Kom maar op met dat bier, ff kroegloggen heb ik nog nooit uitgeprobeerd

 2. Welcome back!

  Ik heb je gemist, serieus!

 3. @ Sandur: Tnx
  @ Gerb: Damn.. t wordt steeds moeilijker om met jou in een kroeg te belanden.. nu moet ik eerst al log-loos zijn ;-))
  @ Karel: Also tnx (ik zou je ook geloven als je er niet “serieus” achter had gezet…. denk ik… misschien… Nah.. nee: dan had ik gedacht dat je me weer in de zeik zat te nemen ;-))

 4. @ Madd

  Ik was echt serieus. Ik vond het ongepast om iets humoristisch neer te zetten!

  Ik heb je echt gemist!

Roept u maar!

Post Navigation