Een jaar zonder

November 1961 staat er achterop deze foto, geen idee of de datum klopt. Pap en jij zijn tenslotte “pas” in maart 1962 getrouwd, in Liverpool, en ik heb geen flauw idee of je voor die tijd al in Nederland was geweest.

Anyway: de foto is in ieder geval lang geleden genomen. Voor je trouwen, voordat je Lynn mee naar Nederland bracht (en later met tegenzin weer terug naar Engeland ;-)), voordat je Nana naar Nederland liet komen omdat je niet wilde geloven dat je echt zwanger was tot zij zei dat het écht waar was, voordat ik geboren werd, voordat je naar Rotterdam en later naar Oud-Beijerland verhuisde, ver voordat je oma werd. Kortom: je had je hele leven nog voor je.

Vandaag een jaar geleden hield dat leven op, voor de letter van de wet pas over twee dagen na vandaag maar voor mij vandaag. Vanaf 24 juli 2016 had ik geen moeder meer. Of “heb ik geen moeder meer” moet ik eigenlijk zeggen.

Het jaar is voorbij gevlogen mam en heeft ook zo verschrikkelijk lang geduurd. We hebben alle eerste keren van elke gelegenheid al een keer gehad en dat gaat me goed af hoor, maak je om mij maar geen zorgen.

Maar ik wil toch nog wel even zeggen dat ik je nog steeds mis. Elke dag weer… xxxx

Bewaren

Bewaren

One Thought on “Een jaar zonder

Roept u maar!

Post Navigation