Dylan.web-log.nl

Dit weekend is Dylan thuis, erg druk voor hem want hij moest zijn aandacht “verdelen” over zijn zus, zijn vriendjes, de kermis en niet te vergeten mij natuurlijk .
Meestal staan zijn vriendjes aan de deur zodra hij thuis is en dat was gisteren dus ook zo.

DylThus Mike (rechts op de foto) en Dylan kennen elkaar al vanaf de dag dat Dylan geboren is, Stef (met Demi op schoot) is een paar jaar later hier komen wonen. Op zo nu en dan een klein meningsverschil na is het een behoorlijk hechte drie-eenheid.

Dylan is gisteren ook met zijn eigen web-log begonnen, hij wilde dat al een hele tijd en het kwam er steeds maar niet van maar nu is het dan toch gelukt.

Ik geloof dat hij nu wel redelijk doorheeft hoe het werkt allemaal dus ik ben benieuwd wat ik allemaal in dat log van hem ga teruglezen ;-).
Eigenlijk hoop ik dat ie het blijft doen want dan kan ik op zijn log een beetje bijhouden wat hij allemaal gedaan heeft wanneer hij niet hier is. (alhoewel ik vrees dat het bij moppen en raadsels zal blijven.

Nog ff 1 klein vraagje: kan iedereen in ieder geval ff 1 x gaan kijken bij hem? Hij wil nl. zo graag heeeeel erg veel bezoekers (en een beetje hulp van mijn kant moet kunnen)

[update 12.44u] M.i.v. dit moment gaat Madd censuur toepassen op Dylans log

9 Thoughts on “Dylan.web-log.nl

 1. Goedemorgen, lekker geslapen?

  Ik zal gehoor geven aan je verzoek ok?

  Prettige dag nog.

 2. Gave log heeft hij. Die mop van die orkanen, fantastisch En die van die wolf ook trouwens

 3. @Sissi: euhm.. mee eens, ze zijn erg leuk maar voordat ik nou het stempel “waardeloze moeder” krijg heb ik liever dat ie het bij de “onderbroek” of “spook” moppen houdt ;-))

 4. Voorlopig scoort ie goed. Lijkt erop dat ie het drukker heeft dan jij. :-)))

 5. @ Cat: Not amused

  ;-))

 6. Hey Dylan: over die censuur, hè? Weet je al hoe je je wachtwoord aan met passen?

 7. Nee Whot.. dat weet ie niet. En dat gaat ook heeeeelemaal niemand aan hem uitleggen!!!

Roept u maar!

Post Navigation