Dussss……

Dus ik wilde een simpel logje maken, over dat ik niet zoveel te vertellen heb de laatste tijd. Wat eigenlijk niet waar is want er is zat. Had ik dat logje geplaatst had ik jullie feitelijk gewoon keihard voor zitten liegen ;-).

En terwijl ik me bedacht dat dat "niks te vertellen" helemaal niet waar was bleek er ineens een heleboel  te vertellen te zijn, met name over dingen die de afgelopen maanden gebeurd zijn. Keuzes die ik heb moeten maken, beslissingen die ik heb genomen. Over op je gevoel vertrouwen en je verstand gebruiken, over hoe anderen daar weer op gaan reageren en gereageerd hebben. Doe ik het goed? Kan ik mezelf vertrouwen? Soms twijfel ik daaraan….
Uiteindelijk zal zoals altijd alleen de toekomst me kunnen vertellen of ik het juiste gedaan heb. Tot die tijd is het afwachten, hopen en vertrouwen op mijn gevoel en verstand.

En wat hebben jullie aan deze info overgehouden? Inderdaad: weinig… alleen deze vage post en de wetenschap dat ik het ook niet altijd allemaal zeker weet (maar dat was ook geen nieuws ;-))

Roept u maar!

Post Navigation