9 Thoughts on “Drie keer raden

 1. Waarom nam jij gisteren je telefoon niet op toen ik je DRIE keer belde????????????????!!!!! Of: Waarom belde je me niet terug????????!!!!!

  We reden vanuit Parijs terug naar huis en stonden hardstikke vast rondom Antwerpen. Enige vrije doorgang was naar Rotterdam. Tja, wie wil daar nou naartoe vanuit Belgie? Nou, WIJ dus want Didi en ik hadden gisteravond een concert in Ahoy. In de file staan om thuis te kunnen komen en vervolgens weer naar R’dam rijden was geen optie aangezien we dan te laat zouden komen. Dan maar direct door naar R’dam danwel een adresje van iemand die dichterbij woont waar we onze toegangskaarten konden uitprinten, ons opfrissen en omkleden. (En scheiten, maar dat zouden we toch niet door de telefoon gezegd hebben ;))

 2. Omdat ie niet aanstond en pas vandaag weer aan is gegaan. Nou heb ik natuurlijk ook een huistelefoon, waarom bel je die dan niet??

  Of nog beter: waarom ben je niet gewoon hierheen gekomen? Je weet toch dat jullie altijd welkom zijn!

 3. Ik kan geen nummer bellen wat ik niet ken/heb, An!

  Enne…voor hetzelfde geld was je er niet en wat dan? Gelukkig konden we in Capelle ad IJssel terecht. Dat was in iedergeval dichterbij R’dam dan Zeist

 4. @ Banaan: wat mankeert er aan mijn adres?

 5. Jouw nummer heb ik allang niet meer; Die stond in mijn oude telefoon (niet op de sim dus) en bij het wisselen van een nieuwe heb ik de oude nr’s niet meeverhuisd…

  Trouwens: Ben ik OOIT wel eens op jouw adres geweest met bijv. een verjaardag waarbij borrelnootjes op tafel stonden???! ;P

 6. hahahahaha

  Dat ga jij pas meemaken als Keulen en Aken op 1 dag vallen oid

 7. @Carmen:

 8. God, het is hier weer vanouds gezellig aan ’t worden zie ik!

 9. Was het maar waar!

  Maar wellicht helpt t als jij ook weer es boven water komt zo nu en dan

Roept u maar!

Post Navigation