Dood vogeltje

Verdomme! Max had er altijd al een houtje van maar met de invalide (want manke) kat uit ’t asiel dacht ik gevrijwaard te zijn van dit soort onzin maar nee hoor. Die lamme heeft het toch gepresteerd een vogeltje te pakken te krijgen en hem in de keuken naast zijn etensbak neer te leggen.

Het zal mijn straf zijn. Een paar weken geleden probeerde hij de duiven te vangen die in te tuin zaten. Hopeloos mislukt natuurlijk want aangezien zijn rechterachterpoot  achter hem aan sleept wanneer hij rent hoorden ze hem al van meters ver aankomen (hij maakt een soort van gwik gwik geluid) en waren de vogels al lang en breed gevlogen voor hij in de buurt was. Ik in een deuk, Charlie droop beledigd af.

Hoe dan ook: er ligt een dood vogeltje in mijn keuken en ik, held op sokken, durf hem niet op te ruimen en probeer nu al een half uur het zicht op het vogeltje te ontlopen -inderdaad, geen foto dus- en te verzinnen hoe ik dat beest in godesnaam uit mijn huis weg krijg….

5 Thoughts on “Dood vogeltje

 1. Plastic zakje om je hand en dan oprapen? Ik weet het, het is niet het meest frisse karweitje, maar ff tanden op elkaar en gaan. Je kunt hem ook laten liggen, maar ik weet niet of je daar op de lange termijn vrolijk van wordt

  Zo vond ik twee weken terug een halve merel voor mijn voordeur. De andere helft was verdwenen. Ik heb hem toch maar opgeraapt en in de kliko gegooid

 2. @Caj: Plastic zakje om hand en oprapen???? Ben jij wel helemaal tof in je bovenkamer?! (No need to answer that one dear ;-)). Maar t is me gelukt hoor. Heb nog ff half uurtje moed moeten verzamelen maar toen heb ik een halve rol wc-papier over t beest gegooid (wel eerst afgerold natuurlijk) toen weer ff staan gruwelen en m toen met 1 woesj met de stoffer op t blik geschoven.
  Daarna hard rennend naar de groene container en m weggemieterd.

  @ Eamel: nah ja… hoe moet ik dat geluid opschrijven dan? De G een beetje lang aanhouden en de I juist kort en dan euh… nou ja, je weet wel: ggggwik ggggwik.
  hahahaha

 3. Ggggwik ggggwik??

  Hahhahahahahaha!!!!

  Heeft ie scharniertjes in zn gewricht?

 4. Ik word zo moe van jullie

Roept u maar!

Post Navigation