Discussie

Oudste….. euh… ja. Hij is weer terug. Lang verhaal. Ik weet het, ik ben een slechte vriendin, vertel geen reet meer de laatste tijd. Komt wel weer… maar daar gaat het nu ff niet om.

Goed dan. Oudste en ik hebben discussie. Discussie over Anouk. Waar we het over eens zijn is dat het een bloedmooi wijf is met een bad attitude. Daar hoeven we het nu verder niet over te hebben, mits je ook je mening wil geven natuurlijk ;-). De discussie gaat over Three days in a row. Ik vind het helemaal geweldig, hij vindt t kut (hij had ’t nummer trouwens nog niet gehoord dus heb het hem net laten horen en weet zeker dat hij ’t over een paar dagen helemaal met me eens is maar weet ook dat ie dat nu nooit meer zal gaan toegeven ;-)).

Anyway, in de hoop dat er nog eens iemand reageert hier: Wie heeft er "gelijk", Danny of ik. Is t geweldig of is het kut?

17 Thoughts on “Discussie

 1. Het is Anouk en dus kut. Maarja, dat is dan weer erg ongefundeerd…

 2. Carmen alias Ms B! on zaterdag, augustus 29th, 2009 at | 09:11 said:

  Ik vind haar zeer appetijtelijk! Wat haar muziek betreft, zodra ze weer een song uitgebracht heeft wordt ze ZO VAAK op de radio gedraaid dat ik het helemaal schijtzat ben om haar te horen!

 3. Tijdje geleden hoorde ik ‘m op de radio en dacht ik: HUH?

  Erg wennen dus. Vooral ’t tempo wat steeds verandert. Maar ik heb ‘m nu een paar keer gehoord en vind ‘m toch wel erg goed.

  En ja, ze is bloedmooi!

 4. @Remon: ja best wel maar dat was ook deel van de discussie hier. Volgens mij reageren veel mensen bij Anouk op die manier (oudste van mij dus ook)

  @Car: Da’s weer een ander gesprek Gaat erom of je het nr (als je er niet mee doodgegooid zou worden… Da’s trouwens het voordeel van nooit de radio aan hebben dan heb je daar geen last van :-)))

  @Han: ik had hetzelfde. 1e keer dat ik m hoorde wist ik t zo net nog niet. Tweede keer sloeg ie in bij me.

 5. Een wereldnummer, ondanks dat ik kots van Anouk (kil en arrogant zijn niet mijn favoriete karaktertrekken) sta ik op zich wel open voor haar muziek en werd ik meteen getroffen door dit nummer. Alleen jammer dat de Nederlandse radio altijd zo hard zijn best doet een dergelijk nummer om zeep te helpen door hem zo’n 300 keer per dag te draaien.

 6. Standaard kut. Steenkolen-engels. Aangenomen attitude. Anouk is een marketingprodukt. Next!

 7. En nog es oerlelijk ook (ik mag dat zeggen want nog lelijker)

 8. @Jenni: kijk… een eerlijke vrouw, daar houden we van

  @ Eamel: Godschristusmeziele. Ik had het er nog bij willen zetten “Eamel, don’t bother” maar had de hoop dat je een keer volwassen zou worden en niet de moeite tot reageren zou nemen omdat toch de hele wereld jouw reactie al lang en breed had voorzien.

  Overigens hebben jij en Anouk dan toch nog het nodige gemeen. Inderdaad, de ene kopte je zelf al in, oerlelijk maar daarbuiten kun je “Standaard kut. Steenkolen-nederlands. Aangenomen attitude. Eamel is een marketingprodukt.” ook gebruiken om Eamel te omschrijven.

  Next!

 9. Tsss.. over voorspelbaar gesproken; next!

 10. Nee, ff serieus. Vanavond was verzorgde ene Caro Emerald de muziek in DWDD; da’s pas een talent. Bewijst eigenlijk zo’n zingwijf dat je met talent ook nog eens ergens komt i.p.v. dat eeuwige rockbitch-kijk-mij-eens-een-bad-attitude-hebben-geschreeuw van Anouk. Yak.

 11. Gaaaap….. Dan zet je die lekker op je eigen log

 12. Ik heb een enorme, giga, super hekel aan Anouk…en aan alles wat er uit die strot komt..

 13. Huh? Waar is m’n link gebleven?!?

 14. De eerste keer dat ik Anouk op een festival zag optreden, was ik per direct mijn interesse in haar verloren, wat een arrogantie en grootheidswaanzin in de vorm van een ongelofelijke bitch.
  Jaren later kwam ik haar muziek opnieuw tegen en heb de moeite genomen naar haar te luisteren. Ik was om! En daar was best wat overredingskrachtige muziek voor nodig.
  Ze is volwassen geworden en ik vind haar leuk!
  Ook dit nummer is mooi.
  Anouk rocks!

 15. @Eamel: Op je eigen log

 16. Beetje flauw, don’t you think? Een ordinair YouTube linkje…

  What’s next? Alleen nog maar commentjes die je wel aanspreken, mrs. George Orwell?

 17. Tsjong… op t pikje getrapt mien jong? Humor verloren? Eamelen alleen leuk als jij het doet?! Dacht dat je met smiley erbij alles mocht zeggen/doen?! Of zijn de regels weer veranderd?

  Maar wie weet… dat of ik ga bij voorbaat al zeggen dat je geen commentaar mag geven bij mij (zoals sommige andere mensen doen).

  Es ff kijken, hoe zei een goede bekende van mij dat ook alweer? Oh ja: “MIJN log, als t je niet bevalt dan pleur je maar op”

  Next!

Roept u maar!

Post Navigation