Dienstmededeling

Nieuw

Voor degenen die hier nog wel eens reageren: wanneer je op Plaatsen hebt geklikt zie je je reactie niet (gelijk) terug, ik heb de instellingen namelijk gewijzigd. Voor een reactie geplaatst wordt moet ik ‘m eerst goedkeuren.

Alhoewel het me tegenstaat ben ik het na bijna 4 jaar meer dan zat door een ex op mijn weblog opgezocht/aangevallen etc te worden. Ik vind dat ik me op dit web-log altijd meer dan keurig heb gedragen wat hem betreft, mijn mening over hem heb ik hier nooit gegeven laat staan dat ik zijn naam genoemd heb of verteld wat er zich allemaal heeft afgespeeld. Het enige wat ik er voor nu en altijd nog over wil zeggen is dat het geen sprookje is geweest.

Iedereen die hier al langere tijd meeleest heeft aan de hand van zijn reactie’s kunnen lezen hoe hij over mij denkt,  nooit heb ik zijn reactie’s verwijderd, er commentaar opgegeven of mezelf verdedigd.
Één van mijn hobby’s, het loggen, heb ik zelfs opgegeven zodat hij me niet meer kon lastig vallen.
Nu vind ik dat hij lang genoeg zijn gal heeft mogen spuwen en mij van de dingen afhouden die ik leuk vind en ben ik er klaar mee.
Vandaar dus een andere manier van reageren. Laat dit U echter niet tegenhouden, over het algemeen worden reactie’s nog steeds bijzonder gewaardeerd

PS: Veel plezier tijdens de wedstrijd!!

4 Thoughts on “Dienstmededeling

  1. Ok, ben dan ook een ex. Maar toch niet ‘an evil one’?

    Mag ik zo nu en dan ook nog reageren?

    (benieuwd of je deze laat staan ;-)))

  2. You go girl

  3. Hé, wiens log is dit nou? Het jouwe toch zeker? Je hebt groot gelijk!

  4. Groot gelijk, meid. Mannen zijn hufters. Althans. De meesten

Roept u maar!

Post Navigation