5 Thoughts on “Died & went to heaven

 1. Kep vandaag mijn beklag gedaan bij Rob (Je weet wel, das die vent waarmee ik samenwoon

  Hij gaat noooit mee naar feestjes en aangezien de meeste mensen beginnen te denken dat ik vrijgezel ben, heb ik hem dit vandaag flink onder z’n neus gewreven. Wat denk je? Meneer is OM en heeft besloten om mee te gaan naar Back 2 The 80’s! (Ok, het was doordat ik zei dat Heuy ook meegaat en van zijn leeftijd is ;))

  Gaat het uberhaupt nog door??!

 2. Duh! Tuurlijk gaat het door You’ve got mail!

 3. Ohw.. heb je op whoz-mailadres gemaild maar die komt terug… ik stuur m nog een keer naar t andere adres!

 4. Whoz_pooh is al een jaar dood. KPN suck-te.

  Ben te bereiken op telfort, hotmail en hyves!

 5. Kep hun site doorgenomen en ook de foto-albums…Das geen Back2The80’s dansfeest…….das een bejaardensoos met een verkleedpartij voor de kleinkinderen, welke op visite zijn!!! OH MY, waar heb ik me weer in laten lullen

Roept u maar!

Post Navigation