18 Thoughts on “Die Simonis heeft er verstand van! ;-)

 1. Eindelijk zegt die Simonis eens wat nuttigs. Maar dan wil ik óók thuisblijven voor mijn huishouden….

 2. volgens mij gaat zo’n beetje m’n hele maandsalaris naar de huisvrouw, dus wie heeft het hier over onbetaald ??

 3. Mannen doen thuis niets..?

 4. En alleen mannen die reageren… honger jongens?!

 5. Hoe zit het met huismannen? Daar hoor ik niemand over.
  X.D.

 6. Dat lijkt me sim-pel.

  Huismannen hebben geen vrouw en kunnen dus niet door hun partner ondergewaardeerd worden OF ze hebben wel een vrouw, maar die weet hoe zwaar het is een huishouden fatsoenlijk te runnen en die zal het dan ook zeer zeker niet onderwaarderen.

 7. O, de onderwaardering moet van een sidekick komen? Ik dacht even de maatschappij an sich…. Stom van me, zal niet meer gebeuren.
  X.D.

 8. Van mij niet… het zal me zo een zorg zijn waar het al dan niet vandaan komt.
  Het was een post met een smiley… niet de moeite om je over op te winden cq cynisch over te gaan worden.

 9. Maar jouw reactie was niet met een smiley…….en daar reageerde ik op. Ik zal me niet meer opwinden en zo min mogelijk cynisch doen. Want, het is fantastisch weer en ik heb vakantie! Jammer dat het strand niet naast de deur is….
  X.D.

 10. Tsssssssssssss… moet jij zeggen: jij weet volgens mij geeneens hoe je een smiley maakt zo weinig zie ik je ze gebruiken!


  ;-P

 11. Inderdaad. Maar ben ook niet echt bekend met smileys….
  Zal me eens orienteren.

  Maar……ik heb andere kwaliteiten (echt waar).
  X.D.

 12. Ohw! Leuk! Een echte discussie!

  Waarom stoppen jullie nou?

  ;-D

 13. Nu moeten jullie toch eens echt ophouden daarmee hoor.
  Het huishouden doen is een lachertje als je de gehele dag de tijd hebt, werkende vrouwen wil ik hier dus buiten houden.
  Maar echt, ik ben nu 2 weken zonder vrouw in huis en moet alles zelf doen, ja dames ook de was, ramen zemen, dwijlen, etc. En dit alles kost mij nog geen uurtje per dag. De tuin bijhouden kost me nog meer moeite.
  Dames zonder baan, stop met klagen over dit huishouden, we worden moe van jullie.

 14. Mij te heet om die discussie met je aan te gaan maarreuh:

  Heb jij hier een vrouw horen klagen dan?!

  ;-P

 15. Martin wrote: Het huishouden doen is een lachertje als je de gehele dag de tijd hebt

  Je slaat de bekende spijker, ALS JE DE HELE DAG DE TIJD HEB, maar…ik ken veel situaties waar de man na zijn bord leeggevroten te hebben, z’n kont oplicht, richting bank verdwijnt en daar de rest van de avond blijft zitten. En terwijl hij zich al in dromenland waant, staat de vrouw des Huizes nog te strijken en alles gereed te leggen voor de volgende dag. En zo begint ze gewoon weer opnieuw, dag in dag uit. Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat moeders met meerdere kinderen soms gewoonweg niet aan alle dagelijkse klussen toekomen gedurende de dag aangezien zij tussen de werkzaamheden door ook nog de kinderen van school moeten halen, naar zwemles brengen etc. Elke dag dezelfde routineklusjes. Werkt dat motiverend? En of ik nu zelf aan het klagen ben? Nee, ik heb huishouden altijd prima kunnen combineren met een full-time baan en mijn hobbies. Afwassen, strijken en ramen lappen vind ik nog leuk ook, maar ik word weer zo moe van mannen die kennelijk toch nog ergens het werk van een full-time huisvrouw weten onder te waarderen…

 16. Kijk Bananas gooit flambé in de pan.
  Waarom gaat een full time huisvrouw ´s-avonds dan nog de strijk doen als ze daar de hele dag de tijd voor heeft gehad?
  Of is het om die zelfde man te laten zien hoe druk ze het heeft. Natuurlijk is het zo dat als je 5 jonge kinderen te verzorgen hebt je het erg druk kunt hebben overdag, maar met de kinderen op school kun je toch in 2 uurtjes het hele huis schoon krijgen, want ik kan dit ook in 1 uurtje. Als je als vrouw een full time baan hebt en je moet het huishouden nog ´s-avonds afmaken en je mannetje gaat dan rustig de hele avond op de bank zitten, dan is hij ook niet goed bezig.
  Maar als man hoor je flink te helpen in het huishouden om aan te tonen dat je van je vrouw houdt en dat is onzin.
  En elke dag het routine klusje, denk je niet dat het op het werk geen routine klusje is?
  Maar volgens mij zijn de dames op deze site allemaal geen echte klagers, dat kan ook niet want jullie vinden allemaal iedere avond uren lang de tijd om te bloggen.

 17. Huisvrouwen/mannen zijn toch de (smeer)olie van de maatschappij/economie? Zonder hen geen huishouden en als dat niet voor elkaar is kan de werkende persoon het wel schudden.

Roept u maar!

Post Navigation