Deja-Vu 10e editie

Gisteren alweer voor de zoveelste keer naar Deja-Vu en dat blijft 1 van mijn favoriete uitjes. Lekkere muziek, volgepakte dansvloer, prettige mensen om je heen (op de zo nu en dan onontkoombare eikel met een borrel teveel op en teveel eigendunk na).
Deze keer godzijdank geen Arie, wel m’n favoriete stapmaatje Huey, natuurlijk m’n oudste(die altijd met veel plezier meegaat naar dat “ouwe-lullen-feestje) en z’n vriendin Meisje-Meisje (nee, zo heet ze niet echt ;-)), Natuurlijk de onnavolgbare Tim & Faab (verschrikkelijk fout en daarom zo goed), swingende band, altijd grappige momenten in de toilet en deze keer opvallend: de oudere man van toch zeker een end in de 60 die de hele avond stond te swingen op de dansvloer én op het podium. Ik teken ervoor om over 20 jaar ook nog steeds zo los te kunnen gaan.

 

2 Thoughts on “Deja-Vu 10e editie

  1. Foto van meisje-meisje en jou is echt lief!!

    Leuk feestje! Je zou ook ’s naar 80s-90s party moeten gaan, die zijn vrij frequent en ook enorm dansbaar

  2. Waarom hoor ik van dat soort feestjes nou nooit vóóraf iets??

    En dan off-topic; Laatst wat ik hoorde over ons probleem was een reactie op het forum. Het probleem is bekend en er wordt (even) niets mee gedaan. Daar kunnen we het mee doen. Zonde he? Mijn telefoon loopt óver!

Roept u maar!

Post Navigation