De week in het kort

(en nog wat ander “slap geouwehoer” )

Zoals ik al zei, druk weekje achter de rug of, misschien geeneens echt druk maar het is weer ff wennen, het heen en weer reizen naar de zaak, zorgen dat Danny op tijd uit bed en de deur uit is (da’s al een hele prestatie op zich!), Demi klaarmaken om naar opa en oma te gaan (nu nog even, vanaf a.s. vrijdag gaat ze met mij mee naar Rotterdam en dan gaat zij naar het kinderdagverblijf terwijl ik aan het werk ben) thuiskomen, zorgen dat de vloer weer gestofzuigd en gedweild is voor wanneer Demi weer thuiskomt etc etc. Je kent die dagelijkse dingen (waarschijnlijk) wel.

Maandag een gewone werkdag, dinsdag was ik vrij maar moest toch naar Rotterdam omdat Demi een paar uurtjes ging wennen op het KDV. Ik geloof dat ik er meer moeite mee heb gehad dan zij, ze was lekker aan het rondkruipen, had haar flesje gehad en was bijzonder tevreden toen ik haar (een beetje te vroeg maar het had me wel weer lang genoeg geduurd ) kwam ophalen.
Vandaag weer gewerkt, Demi bij opa en oma geweest. Morgen ben ik weer vrij, moet nog es even verzinnen wat ik voor mijn moeder ga kopen want die is morgen jarig.
Ieder jaar is het weer een ramp om iets te verzinnen, niet dat mijn moeder zo moeilijk is, die is blij met alles wat ze krijgt. Ik vind het alleen elke keer weer verschrikkelijk moeilijk om iets leuks/origineels te bedenken.
Het lukt me ook niet altijd moet ik eerlijk toegeven… het wordt nog al es een luchtje of iets in die richting.
Al jaren neem ik me voor om naar een fotograaf te gaan en een mooie foto van de kids en mij te laten maken (dat zijn nl. van die cadeautjes waar je mijn moeder heel erg blij mee maakt) maar ieder jaar ben ik te laat en komt er dus niks van. Zo ook dit jaar natuurlijk… misschien dan maar met de kerst )

Op de zaak is het nog steeds K*t! Sfeer is er niet (meer) en het werk wordt er ook niet leuker op. Schubert (mijn chef) is nog steeds een dropl*l (alhoewel ik moet toegeven dat ik persoonlijk nog geen last van hem gehad heb… je zou haast denken dat ie me negeert maar dat zal mijn verbeelding wel zijn, of hij negeert gewoon iedereen. Ook een optie natuurlijk ).
Ik kan niet echt goed uitleggen wat het is met die man, het is gewoon een griebel! Wat ie ook doet of laat of zegt: ik geloof niet dat het ooit nog goed gaat komen tussen hem en mij.
Gelukkig zijn er ook nog wel een paar leuke mensen op de zaak, zoals Henkie Baby bijvoorbeeld. Enige nadeel van Henk is dat ie mijn web-logje “slap geouwehoer” vindt ;-(
Nou heeft ie daar natuurlijk wel gelijk in maar om dat nou zo recht in mijn gezicht over mijn virtuele kindje te zeggen…. )

Ik ga maar ff stoppen, teveel te vertellen om in 1 postje te prakken en zo gaat gaat het haast een streekroman worden en das ook niet helemaal de bedoeling!

Nog ff een rondje web-log doen en dan duik ik lekker mijn bed in, beetje slaap op zijn tijd kan ook geen kwaad ben ik achtergekomen!

Was getekend:

Abu Idris al-`Ala’

(Gejat van haar die ‘m weer hier vandaan had )

0 Thoughts on “De week in het kort

 1. Hallóóó ! De week in het kort zegt ze. Ben benieuwd wat dan de week in het lang is….;-)

  Nou, maar es beginnen met lezen.

 2. Oh ja… echt weer wat voor haar: eerst gaan bleren en DAN pas gaan lezen….

  ;-))

 3. Deel 1: Nee, die dagelijkse dingen ken ik niet.

  Deel 2: Van uitstel komt afstel.

  Deel 3: Henkie Baby verdient straf!

  Deel 4: Nee, daar zitten we hier niet voor.

  Deel 5: Klópt, helemaal mee eens!

  Deel 6: Leuk dat je je Arab naam ook even bij mij geplaats hebt. En nee, doe maar geen Abu Idris al-`Ala’.web-log.nl alsjeblieft. Dat kan ik nooit onthouden.

  Truste voor straks !

 4. Nog ff lekker Strong Medicine kijken en dan ga ik lekker slapen.

  Jij ook (vast) trusten!

 5. Verstandig meis, slaap lekker!

Roept u maar!

Post Navigation