De morgenstond…

Vroeger, toen ik nog jong(er), fris en fruitig was vond ik het heerlijk om ‘s nachts te freubelen aan m’n blog, digitale fotoboeken in elkaar te draaien etc. Gewoon allerlei dingen “voor mezelf” doen waar ik de rest van de dag niet aan toe kwam. Stilte overal, geen andere dingen die op dat tijdstip gedaan moesten/konden worden, geen kinderen die “mamaaaa” riepen of op andere manieren voor afleiding zorgden. Drankje, sigaretje, muziekje aan en verder alleen maar rust.

Zo is het regelmatig voorgekomen dat ik nog beneden zat terwijl oudste(n) thuis kwam(en) van het stappen.

Tegenwoordig vind ik dat nog steeds lekker en zie ik er nog steeds wel es één thuiskomen, alleen is het tijdstip verschoven van tot laat beneden zitten naar al vroeg beneden zitten. #jewordtoudermama

IMG_20150715_192303

Roept u maar!

Post Navigation