De eerste 5 jaar

Een paar maanden ben ik er toch wel aan bezig geweest. Vijf  jaar foto’s van Demi doorkijken kan ik je vertellen kost veel, erg veel tijd. Alleen al omdat ik natuurlijk te lang bleef hangen (ach wat klein, wat lief, oh ja.. dat was toen, kijk nou hoe leuk, hoe mooi enz enz) maar gewoon sowieso. Ik heb geen idee hoeveel foto’s er van haar zijn maar het zijn er duizenden. Toen ik alles doorgekeken had moest ik gaan kiezen welke foto’s ik zou gaan gebruiken. Alweer een onmogelijke opgaaf. Natuurlijk waren er veel die afvielen maar nog steeds bleven er veel teveel over die ik wel had willen gebruiken. Uiteindelijk ben ik er uitgekomen en toen kon ik eindelijk aan maken van het boek beginnen.

Een week of twee geleden was ik dan eindelijk klaar. Dacht ik. Maar bij het uploaden van de bestanden zag ik pagina’s die ik in den beginne gemaakt had die ik nu toch eigenlijk niet zo leuk meer vond of die gewoon beter konden (al doende leert men). Die heb ik overnieuw gemaakt en daarna alles nog een keer gecheckt op fouten. Vandaag heb ik het hele bestand naar het kruidvat verstuurd. 60 Maanden van Demi’s leven, in 82 pagina’s. Nu maar hopen dat het boek straks naar m’n zin is.

5jr Demi

5 Thoughts on “De eerste 5 jaar

 1. Of het naar je zin is? Je moet hier geld voor gaan vragen!!! In dit geval natuurlijk niet, kan je niet maken tegenover je eigen dochter Ik zeg: uitbuiten dat talent
  Btw wanneer kan ik langskomen voor m’n eerste creabeales?
  En, oh ja, reminder: krijgen we nou nog een keer het plot te zien van de ‘surprise surprise’ post?

 2. haha, nou euh: dank je Geld voor vragen is trwns geen optie hoor, t zou een godsvermogen aan arbeidsloon kosten zo’n boek en daarnaast vind ik het lastig voor anderen te maken (m.n. als ik ze niet echt ken) tis maar net wat iemand mooi vindt)

  Dat andere was ik natuurlijk allang weer vergeten.. ik ga er maar niet meer over posten want dan wordt het weer een freubel verhaal maar t komt er op neer dat ik 40 bureaukalenders heb gemaakt met foto’s van collega’s. Ik laat ze de volgende keer als je hier bent wel zien!

 3. Ja, ook weer waar. Toch, het zou het zomaar je gat in de markt kunnen zijn
  Leuk van die kalenders, ben benieuwd!

 4. Ik gooi mijn gat liever niet op de markt

 5. Carmen alias Miss Bananas! on donderdag, januari 28th, 2010 at | 08:16 said:

  Wat een heerlijke toet heeft Deems toch! Didi had ook puppy-vet waar je soms lekker in wilde knijpen

Roept u maar!

Post Navigation