Dat wordt huilen!

“Stop daar nou mee… je weet hoe het afloopt!” Jarenlang hebben ze mij dat horen zeggen en al die jaren heb ik gelijk gekregen. Tot van de week. Voor het eerst in jaaaaaren ging niet één van de twee boos en/of huilend naar z’n kamer ;-).

Broers

 

Bij bovenstaande tekst had ik het in eerste instantie willen laten. De tekst dekt echter de lading die deze foto’s voor mij hebben niet. Menigeen zal niets meer zien dan twee broers die aan t dollen zijn en menig ouder zal ook de zin “Dat wordt huilen!” herkennen.
Om te begrijpen waarom ik dit zulke geweldige foto’s vind moet je eerst weten dat ik 2 zonen heb die het vrijwel nooit met elkaar hebben kunnen vinden. Ze konden niet samen spelen, wel konden ze elkaar prima dwarszitten. Als ik het er wel eens over had dan was “Oh, dat doen die van mij ook” de reactie die ik meestal kreeg. Tot ze ze een keer live hadden meegemaakt… dan wisten ze pas wat ik bedoelde en dan bleek dat “die van hun” toch niet ook zo deden. Of misschien ook wel zo deden maar daarbuiten ook momenten hadden dat ze wel leuk met elkaar konden spelen.

Een paar jaar geleden werd het wel rustiger maar vrienden waren het nog steeds niet, ze gingen eigenlijk een beetje hun eigen gang zodat het minder opviel. De laatste tijd gaat het echter steeds beter, om niet te zeggen goed. Natuurlijk doen ze nog aan het gebroederlijke bekvechten en het elkaar op gezette tijden dwarszitten maar, zo op hun oude dag, worden ze toch milder ;-). Vorige week waren ze voor het eerst in jaren weer es samen aan ’t knokken.

Door de manier waarop ze aan het knokken waren en de lach die op hun gezicht die bleef wist ik dat de “Dat wordt huilen!” deze keer niet nodig was en dus heb ik alleen maar stilletjes zitten genieten en stiekem foto’s van ze gemaakt.

PS: heb ik eigenlijk weleens verteld hoe vreselijk trots ik op m’n jongens ben?

Bewaren

4 Thoughts on “Dat wordt huilen!

  1. En dat mag ook. Het worden mooie kerels dat zie je zo.

  2. Het zijn mooie foto’s geworden in ieder geval!

  3. mijn moeder zei dat ook altijd.

  4. Je bent er weeeeeeeeeeeeeeer !!!

Roept u maar!

Post Navigation