Dat was het weer

Ik heb het nog even uit geprobeerd te stellen maar het is nu toch echt tijd om de hond uit te laten en m'n bed in te duiken. Ondanks het weer was het een leuke vakantie. We zijn naar Toy Story 3 geweest, naar het Dolfinarium en het Omniversum, Plaswijck, Duinrell en de Binnenmaas. We hebben cake gebakken, we waren op bezoek bij Hanneke en we hebben zelfs 1 x aan het plaatselijke strandje gelegen!

Helaas is het nu echt voorbij. Morgen gaat de wekker weer, moet er weer brood gesmeerd en een tas ingepakt worden. Moet ik weer nadenken over wat ik aan zal trekken en make-up op m'n gezicht smeren (nee, weet ik: moet niet maar lijkt me toch voor mijn collega's beter van wel). Moet ik mijn OV weer zien te vinden (misschien ga ik die beter nu nog ff opzoeken) en mijn toegangspas voor kantoor (minder belangrijk). Moeten we op tijd de deur uit en ga ik hoogst waarschijnlijk de vraag krijgen "of ik 3 weken onder een brug heb gelegen…

Vakantie 2010 zit er helaas alweer op. Volgend jaar weer

Roept u maar!

Post Navigation