Dat verandert de zaak….

Ah, natuurlijk. Dat maakt het ineens een stuk begrijpelijker….

17

Wat het nog erger maakt is dat dan zo’n faciliteitenmanager meent te moeten zeggen dat het jong zich onverantwoordelijk heeft gedragen. Natuurlijk weet ik ook dat je tegenwoordig (ai.. ik word oud) niet kan juichen voor de tegenpartij, natuurlijk is dat de realiteit. Ik zou voor geen goud mijn kinderen naar een wedstrijd tussen Feijenoord en Ajax laten gaan (voor zover ik daar nog iets over te zeggen heb natuurlijk ;-)) maar heb dan de ballen om te zeggen dat het teringtuig is wat zoiets doet en dat het te schofterig voor woorden is wat er is gebeurd.

Ja het is de realiteit maar juist omdat iedereen die realiteit accepteert, goedpraat en er niets aan wil doen zal het nooit veranderen.

Bron

Roept u maar!

Post Navigation