Dat Led me!

Dat LED me

Heb ik zo’n led-gloeilamp gekregen van de postcodeloterij en in de keuken gehangen. Mochten ze zich nog afvragen wat mij nog led dan moeten ze es bij mij in de keuken komen staan. Crisis… wat een licht. Je ziet je hart hangen als je voor die lamp staat!
In de keuken heus erg praktisch maar voor die dingen bij mij de huiskamer in komen moeten ze toch echt met een wat gezelligere variant gaan komen.

PS: Rare advertentie trouwens op Google:

Zuinige LED?! :-S

Zijn er ook niet zuinige LED lampen dan?!

4 Thoughts on “Dat Led me!

 1. Och, dat hele LED-gedoe is toch ook onzin.

  Eerst al mijn uber-zuinige-spaarlampen-die-7-jaar-meegaan opmaken, en dan is er vast wel weer wat anders uitgevonden wat NOG beter en zuiniger en schoner en frisser en wat-nog-meer voor het milieu is dan een LED-lamp.

  Pffffrt.

 2. Ik wil die gloeilamp terug. Weer zoiets wat ons de strot in geduwd wordt, net als de euro, de europese gemeenschap en zo..

  LED-lampen zijn net zo gezellig als een bouwlamp in je kamer.

  Heb van de zomer via Marktplaats zon lampje besteld met de bedoeling een hele serie in mn tuin te zetten. Was niet nodig; dat ene lullige lampje verlichtte mn hele tuin.. ;-(

 3. Ik heb vorige week 2 woonprogramma’s gedaan die natuurlijk zwaar gesponsord worden om die ledjes door onze strot te drukken.

  De eerste was een slaapkamer, camera man stond onder het spotje waar net zo’n lampje in ge-thomast was, licht aan…een witte vlek en camera man bijna blind…te erg. Maar de andere ledjes waren aan een dimmer gehangen en die gaven wel zacht licht.

  De tweede was een badkamer waar ze ledjes in de wand en vloertegels hadden gestopt. Dat zag er wel sfeervol uit. Waarschijnlijk omdat er een centimeter dik melkglas oid voor zat.

  Ow er was nog een derde plek… de
  woonkamer…inclusief lichtmanager (???) Standjes werken, eten, tv kijken enzo.
  Oftewel op zijn felst, iets minder fel en gedimd.
  Standje werken was wel een aanslag op het schemerlampje. Hele kapje brandde weg (op beeld) toen het lampje vol uit stond.

  Dus tenzij je regelmatig je contactlens kwijt bent of je een mannetje/vrouwtje kent die dimmers kunnen installeren denk ik dat we binnenkort een lucratief handeltje gloeilampen kunnen opzetten vanuit spanje. Die chinezen zullen nog lang niet overstappen denk ik.

 4. Weer een reden gevonden om vlg jaar weer naar de chinees te gaan

Roept u maar!

Post Navigation