Dat kan écht niet meer!

De combinatie “zomer loopt op z’n end” en “zak van het Leger des Heils” in de brievenbus was een goede aanleiding gisteren om m’n kledingkast uit te baggeren.

Uit de kast kwam een witte legging tevoorschijn waar ik geeneens meer van wist dat ik hem had en die ik toch niet meer zou dragen dus die ging de zak in.

Vanmorgen bedacht ik me dat ik m’n rood met witte stippeltjesjurk wel weer es aankon en, gezien de split en het feit dat ik altijd in kleermakerszit op m’n bureaustoel zit, daaronder kon dan die legging nog wel 1 x voor ie weer de zak in zou gaan.

In de metro lees ik in de Spits het modeadvies van Thijs. Er is maar 1 ding wat absoluut echt niet meer kan en wat niemand staat. Inderdaad, je voelt hem al aankomen: de witte legging.

legging

Roept u maar!

Post Navigation