Dan maar vrij :-)

Ons ochtendritueel loopt als een goed geoliede machine.
Rond 06.17u sta ik op (ja ja, ik weet het: waarom geen 06.15u of 06.20u ;-)), zorg dat ik zelf helemaal klaar ben en maak dan rond een uur of 7 Demi wakker. Rond 07.45u, wanneer zij aangekleed is en gegeten heeft komt opa ons ophalen. Mij zet hij bij de bushalte af en Demi gaat gezellig mee naar oma.
Oma mag moet haar haar altijd kammen, "Oma doet dat altijd zo lekker zachtjes mam". Alsof ik als één of andere neanderthaler door haar haar loop te rossen :-S. Hoe dan ook: oma doet de laatste trutdingetjes met haar en brengt haar naar school. Ik zit dan al lang en breed op de zaak. Meestal…

Vandaag liep het ff anders, de olie van de machine was te dik ofzo want om 06.17u was er nog geen teken van leven in huize Madd. Verslapen dus. Deze keer de zaken omgedraaid, eerst Demi klaar en daarna ik met als gevolg dat ik pas de bus van 09.38u kon halen. Helaas had die bus besloten om maar niet te rijden. De bus van 09.38u is de laatste spitsbus en alhoewel het zitten in het zonnetje met Amy Macdonald op de mp3-speler helemaal geen straf was ben ik toch maar naar huis gelopen.

Bushalte

09.03u, Ik zit weer bij de bushalte. Rond 09.15u had ik ‘m helemaal hangen. Wéér geen bus, wéér een half uur wachten op de volgende bus. Toen was ik er klaar mee. De zaak gebeld.

Dan maar vrij! (blergh… vervelend zeg ;-))

4 Thoughts on “Dan maar vrij :-)

 1. Jaja…dat verhaal over de bussen die vandaag niet rijden, daar geloof ik dus geen ene zak van hè??!

 2. Dan krijg jij hetzelfde antwoord als een collega die me ook niet geloofde: ik ben te oud geworden om over dat soort dingen te liegen

 3. Verslapen ? Jij ?
  best wel vermoeiend hè, zo’n luie, gezapige zondag

  Als ik jou was had ik de bus van morgen gemist in plaats van die van vandaag ; zonnetje en slechts 28 C. Bah !!

  Werk ze morgen !

 4. Hee die Madd, ik kom hier toevallig weer en zie dat je hier weer vrolijk aan het loggen bent.
  Ik ga gelijk mijn rss even aanpassen, daar stond je blijkaar nog niet in *schaam*.
  Zelf ben ik op wordpress overgegaan, toch iets gebruikersvriendelijk als pivot als je vaak wil frutselen.

Roept u maar!

Post Navigation