Dagopname my (_*_)

Ik dacht, weet je wat. Ik hou gewoon een keer mijn mond erover. Misschien dat het dan wel es een keer goed gaat.
Na de vorige keren dat mijn moeder geopereerd is heb ik er nl niet al teveel vertrouwen meer in dat het ook in 1 x goed kan gaan. Vandaar dus: deze keer heb ik het er hier niet over gehad.

Mijn moeder moest vandaag weer geopereerd worden aan haar pacemaker (klinkt een beetje raar: aan je pacemaker geopereerd worden… je wordt natuurlijk niet aan t ding zelf geopereerd maar ik heb ff geen betere omschrijving). Het was een dagopname. Even de boel verplaatsen, bijkomen en ‘s-avonds weer naar huis.

Ze was vanmorgen als eerste aan de beurt, dat was op zich prettig want dan heb je ook weer redelijk snel bericht uit het ziekenhuis hoe het gegaan was. Snel bericht hadden we. Het was alleen niet het nieuws waar we op zaten te wachten.
Ze was geopereerd, lag op de uitslaapkamer maar het ging niet goed en dus gingen ze haar weer naar de ok brengen en nog een keer opensnijden.

Doordat ze (al jaren) bloedverdunners slikt wilde het bloeden niet stoppen. Bij de 2e operatie hebben ze het opgevuld met matjes (degene die weet wat daarmee bedoeld wordt mag het me vertellen) en natuurlijk mag ze niet naar huis. Haar bloed is zo dun dat ze er nog steeds niet zeker zijn dat het hiermee gedaan is… misschien moeten ze haar later nog wel een keer openmaken.

Niks erover zeggen helpt dus duidelijk niet en aangezien het niet zeggen niet geholpen heeft mogen jullie bij deze alsnog gaan duimen voor haar. Wie weet werkt dat beter 

5 Thoughts on “Dagopname my (_*_)

 1. Heel veel sterkte voor je moeder en voor jou!

 2. Nou daar gaan weer dan: duimduimduimduimduim

  Heel veel sterkte jullie!

 3. Wat een klojos ! Dat van die bloedingstijd kunnen ze van tevoren weten, waarom nemen ze anders bloed af ?
  En die matjes ? Dat zijn gewoon steriele gaasjes, die ze erin doen, net zoveel totdat het de boel dichtduwt. En hopelijk net zolang of langer als dat het duurt om te stoppen met bloeden.
  Overigens, volledig te vergelijken met tampons.
  Sterkte Madd !!

 4. ik zal zeker voor haar duimen Madd

 5. @ Xan: Tnx! Ik nam al aan dat het gaasjes waren maar wist het niet zeker.

  Van dat bloed snap ik ook niet… ze moet natuurlijk een tijdje voor de operatie stoppen met die bloedverdunners dus je zou er inderdaad vanuit gaan dat ze eerst checken of het inderdaad allemaal ok is

Roept u maar!

Post Navigation