Dag Buik (2)

En toch… hoe erg die buik me soms ook in de weg zat, hoe nieuwsgierig ik ook was naar mijn kleine meisje (ja… ik wist al dat het een meisje worden zou :-)), hoezeer ik het ook beu was om dat logge lijf met me mee te slepen, hoe vreselijk ik het haatte dat die buik schijnbaar iedereen uitnodigde om ‘r aan te raken, hoezeer de buik ook groeide en mijn leven meer en meer ging beheersen … toch mis ik De Buik.

De Buik was namelijk heel bijzonder, De Buik was Gezellig, De Buik was altijd in voor een praatje, De Buik was het altijd met me eens, De Buik zorgde ervoor dat ik nooit alleen was, De Buik kon hele aparte bewegingen maken, De Buik maakte me aan het lachen, De Buik was het cadeaupapiertje om een heel mooi cadeau, De Buik… was eigenlijk best mooi. Ja: ik was trots op De Buik.

Toch kon ik er natuurlijk niet onderuit, woensdagavond 2 April 2003, 22.13 uur hebben De Buik en ik afscheid van elkaar moeten nemen. Ik mis De Buik weleens…

Dag Buik

NB: De Buik is niet met stille trom vertrokken overigens, ze heeft iets heel moois achtergelaten :-).

2 Thoughts on “Dag Buik (2)

  1. Geweldig mooi beschreven!
    Gefeliciteerd met de kleine
    groetjes, Indra

  2. Ik vind het wel heel mooie foto’s.
    Geniet van de kleine!

Roept u maar!

Post Navigation