Charlie

Nou daar ligt ie dan. Niet echt goed te zijn want sinds hij gisteren thuisgekomen is ligt hij het liefst verstopt onder de kast, tafel of stoel en ik ga hem natuurlijk niet ff opzij schuiven om een foto te maken (inderdaad: zelfs ik heb mijn grenzen ;-)).

Kortom: hij is zielig. Wil niet bij ons komen, niet eten, niet drinken en -wat ie normaal nooit doet- hij mauwt. Toch, als hij heel even in beweging komt, lijkt hij zich redelijk op z’n 3 overgebleven poten te redden. Voorlopig geven we hem alleen zijn medicijnen, spuiten wat water in zijn bek en laten hem met rust.  Ik hoop maar dat ie zich snel beter gaat voelen want het is maar een hoopie ellende zo!

6 Thoughts on “Charlie

 1. Ah gossie zeg! Die ziet er heel zielig uit. Hoop dat ‘ie snel op is geknapt!!!

 2. Och kijk nou toch, Leg toch effe een dekentje onder die kast, ligt-ie in ieder geval niet op zo’n harde vloer. Anders vraag je toch aan die dierenarts of-ie wat meer pijnstillers mag, dat mauwen steeds is zooo zielig.
  Hopelijk is t net als bij mensen en wordt t na de 2e dag beter.

 3. Achos, die stakker.. hopelijk knapt hij snel op en weet hij al gauw niet beter dan dat hij er maar drie heeft!

 4. ach wat zielig, zou het maar goed in de gaten houden. Wat is er met hem gebeurd dat ie zo is dan?
  Nou sterkte met t ventje

 5. Carmen alias Miss Bananas! on maandag, december 7th, 2009 at | 10:40 said:

  Ok om heel eerlijk te zijn; Hier smelt mijn antikatten-hart van en het liefst zou ik nu Charlie op schoot willen nemen om met hem te knuffelen zodat hij vervolgens weer z’n nagels in mn blouse kan zetten. Maar deze keer zou ik het hem vergeven!

  Geef hem maar iets extra lekkers van mij zodra ie zich beter voelt!

 6. Hallo

  Wij hebben een oaar weken terug ook bij onze kat , Marie haar pootje moeten laten amputeren ! Ze kwam thuis en haar poot was helemaal verbrijzelt . Maar Marie is wel veel aanhankelijker geworden en at en dronk direct , ze liep ook direct rond alsof ze niks anders gewoon was , raar ze . Ik hoop dat jullie kat al veel gebetert is !

Roept u maar!

Post Navigation