Celebrate your own beauty

"Celebrate your own beauty…"  en "regardless of what the world en people in it tell her, she is beautiful"

Nou, ik vind ‘m prachtig maar om er nou mee om m’n nek te gaan lopen…neuh. Laat ‘m maar lekker waar ie hoort. Maar goed, de echte liefhebber (niet van de mijne… ff voor de duidelijkheid) kan een foto of gedetailleerde beschrijving (o.a. grootte van de schaamlippen, kleur, hoe goed je klit "verstopt" is) naar Etsy sturen en die maken er dan een waarheidsgetrouwe kopie van die je om je nek hangen kan.

kutketting

Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor al die foto’s op één of andere site opduiken

5 Thoughts on “Celebrate your own beauty

  1. Carmen alias Miss Bananas! on vrijdag, oktober 30th, 2009 at | 09:29 said:

    Dit is GOOR zo op de vroege ochtend. Waarom confronteer je ons hiermee (zo vroeg op de dag???) :S

  2. Zijn er echt zulke grote, rare verschillen???

  3. Is dat alles? Heb zo vaak zo’n ding aan m’n kin hangen..

  4. Om nou zoiets om mijn nek te hangen?! Ik zeg: nee bedankt! =P

  5. Briljant, ik lees net het Vaginaboek van Goedele Liekens. Ookal zo onbetaalbaar. Maar het gaat me wat ver om met mijn eigen Yoni om mijn nek rond te paraderen…

Roept u maar!

Post Navigation