Cajmere & Madd

Mei 1997: Voor het eerst een pc thuis
Juni 1997: Voor het eerst internet op
Juli 1997: Ik kom een programmaatje tegen op de pc: NChat.Het duurde ff voor ik doorhad wat het was en hoe het werkte. Vreemde lui allemaal in die chatrooms, ik kwam er niet tussen.. ze lulden maar door en door en door… maar op een gegeven moment raakte ik es aan de praat met iemand en nog iemand en nog iemand en nog iemand en nog iemand en nog iemand en zo kan ik nog een uurtje doorgaan ;-)Erg gezellig geweest dat chatten (voor zolang het duurde ).

Onderstaande foto is gemaakt in 1998 op een feestje in Meijel (of all places)

CajEnMadd

erg leuk, erg gezellig, erg veel baco’s ;-)) en ik kon het erg goed vinden met “Cajmere”, die ik tot dan toe alleen maar via t chatten kende. (Cajmere staat rechts op de foto, voor degenen die nog twijfelden ;-))

0 Thoughts on “Cajmere & Madd

 1. En dat was dus 1 van die Nchat vriendinnen? En die andere met peuk ben jij neem ik aan?

 2. Nah.. zij kwam toen NChat inmiddels al naar het ronde archief was verbannen… maar ik kende haar wel via t chatten ja ;-))

 3. Jullie zien er fantastisch uit. Toen???
  Ben benieuwd naar Meijel. Het moet toch iets betekenen als je uit alle opties en keuzes toch daar terecht komt.

 4. Euhmm… geen id, werd uitgenodigd door iemand voor een housewarmingparty, en ach: een feestje is een feestje. Zelfs als het in Meijel is ;-))

  De terugweg duurde alleen een beetje lang… mijn begeleider wist de weg niet meer dus we zijn over Antwerpen terug naar huis gereden

 5. Erg gezelliggu foto !
  Ook een goeiemorgen trouwens. Lekker geslapen?

 6. Ach ja.. nChat..

  Ach ja, Cajmere…

  Ach ja, jij..

  ;D

 7. What’s wrong with Meyel?
  I love it

 8. Sjezus, wat grappig om onze eigen foto zo terug te zien…. ik noem mezelf allang geen Cajmere meer, maar zoals je ziet leef ik nog steeds!

Roept u maar!

Post Navigation