Burn Baby Burn

"Vergeet de zonnebrand niet, smeer jezelf nou in, de zon is scherper dan je denkt!" met een diepe zucht wordt mijn advies door de kinderen in ontvangst genomen. "Zodra de zon een keer schijnt komt ze weer met haar gezeur" ik hoor het ze denken (en zeggen). Maar verbranden is nou eenmaal niet lekker en bovenal slecht voor je huid en kan huidkanker veroorzaken dus zeur ik vrolijk verder.

Maar ja: hoe kan ik het ze kwalijk nemen dat ze niet (vaak genoeg) willen smeren wanneer ze een moeder hebben die, op zo’n beetje de eerste hete dag van het jaar, besluit de hele dag in de tuin te gaan werken met alleen een hemdje aan en te belabberd is om even naar binnen te lopen om de zonnebrand te pakken…?!

Verbrand

Nah ja: m’n tuintje ligt er weer netjes bij en ik heb weer wat geleerd. Vandaag maar niet te veel in de zon, gewoon een t-shirt aan en vooral smeren!

2 Thoughts on “Burn Baby Burn

  1. Oei.. met dat smeerverhaal kom je nooit meer weg bij je kinderen ben ik bang! Muts

Roept u maar!

Post Navigation