Bubba

"Mam, ik denk dat ik iemands neus gebroken heb" was het eerste wat oudste zei toen hij na een weekend in Amsterdam te zijn geweest weer thuiskwam.  "Oooohwkeee…. en waarom heb je iemands neus gebroken????"

Bubba
"Nou…"  begon hij en toen kwam er een heel lang verhaal over treinen naar Rotterdam die niet meer reden, overstappen op Den Haag Holland Spoor, de spits en een overvolle tram. Verder niet bijster interessant. Het interessante, en voor mij erg grappige, kwam daarna.

"Tram, druk, spits… dus ik moest staan. Nou je weet hoe dat gaat met trams mam. Die gaan met horten en stoten de stad door, mensen die steeds tegen je aan botsen. Naast me stond een grote neger, echt een hele grote en die was al een paar keer tegen me aangebotst dus ik had al een keer omgekeken en toen legde hij z’n hand op m’n schouder en zei sorry. Maar die hand bleef me net iets te lang op m’n schouder liggen. Dus ik schoof een beetje verder op maar voor ik het in de gaten had stond ie weer "bovenop" me. En ik denk wat voel ik nou joh… dit is geen horten en stoten meer… hier zit een ritme in!"

"Draai ik me weer om ma… staat ie met z’n leuter uit z’n broek tegen m’n billen aan te drukken!!!"

Ik geef toe: het getuigt niet van goed moederschap maar ik lag inmiddels al in de kreukels. Anyway: hij heeft ‘m met 2 handen in z’n gezicht weggeduwd waarop in eerste instantie de andere mensen in de tram tegen oudste tekeer begonnen te gaan tot duidelijk werd dat de man met z’n leuter uit z’n broek stond. Helaas was dat precies op het moment dat de tram bij een halte aankwam en dus is "Bubba" halfnakend de tram uitgesprongen.

6 Thoughts on “Bubba

  1. Haha, ik kan niet anders reageren dan dat

  2. Ieh…Sjee…Hahahaha!!!

  3. Dat overkomt mij nou nooit….!!

  4. Jeuz, wat ‘n toestand! Was je de broek van je oudste wel even apart en op 90 graden?

  5. Carmen alias Miss Bananas! on donderdag, januari 28th, 2010 at | 08:12 said:

    Ik vind dit eigenlijk helemaal niet grappig, maar juist heel erg ENG! :S en ik hoop van harte dan Danny de neus van die engerd heeft gebroken!

  6. Tuurlijk vind ik het ook ranzig en eng en je wil het ook echt niet meemaken maar dat t in een overvolle tram gebeurde maakt t minder eng en Danny heeft r verder niks aan overgehouden (behalve dat ie in shock was ;-)) Dus sorry Car, hoe naar het ook is, moest er toch ook om lachen

Roept u maar!

Post Navigation