Boek Update

Heb Demi’s boek natuurlijk wel gewoon bekeken en ik ben er heel erg blij mee. Het was zo leuk om het nu eindelijk eens in m’n handen te hebben en door te kunnen bladeren in plaats van het alleen op de pc te kunnen bekijken!
Waar ik al bang voor was was uiteindelijk ook echt het geval: er zat een foute pagina in. Geluk bij een ongeluk was het de fout van het Kruidvat en niet van mij.
Het boek is nu terug naar de afdrukcentrale om opnieuw afgedrukt te worden (beetje raar wel trouwens, kom ik daar aan, met een boek van € 114,00 in mijn handen. Laat zien wat er mis is, vraagt dat mens van het Kruidvat "Ja.. en wat wilt u nu??" Ik wilde eerst nog zeggen: Nou niks, ik wilde alleen graag even mijn boek aan je komen laten zien" maar heb het toch maar bij "ik wil graag dat het opnieuw afgedrukt wordt" gehouden ;-)).

Wat dan wel weer jammer is is dat het "foute" boek vernietigd wordt. Tuurlijk zat er een misdruk in en wil ik gewoon een goed boek hebben maar dat er nu een boek zo de vuilnisbak ingegooid wordt vind ik toch wel heel erg spijtig.

Roept u maar!

Post Navigation