bla bla bla

Als ik vanavond om 22.00u had gepost dat ik Mrs. Spongebob ging bellen had ik nu kunnen posten dat we opgehangen hebben. Waar we het over gehad hebben? Vanalles en niks natuurlijk, bijvoorbeeld over een boek wat o.a. gaat over verschillen tussen man en vrouw. Het “vooroordeel” dat vrouwen veel/lang kunnen praten hebben we vanavond absoluut weer bevestigd . (maar gezellig was het wel)

6 Thoughts on “bla bla bla

 1. En nu slapen ?
  Of moet je eerst bijkomen ?

 2. tell me something new : -)

  btw : scheelt me wel 4 flessen Coca-Cola en 2 zakken Chipito’s als jullie zo ” ff ” over de telefoon “wat bijpraten”

  (December is toch al zo’n dure maand)

 3. moi dus
  reageer ik een keer, vergeten we weer eens naam + e-mailadresin te voeren

  ja,ja, dom….ik weet het en ben je dus voor

 4. Ik denk dat ik ook zonder naam wel had geweten dat jij het was

  Beetje flauw trwns dat je het alleen over “mijn” cola hebt en niet over die koffie van je vrouw

 5. Zoals ik je van de week al zei,als ik je plotseling bel: He hallo leuk, bla, anders nog iets, weekend/dag …tuut.tuut.tuut, maar als vrouwen bellen… het houdt niet op, of het begint gewoon weer opnieuw’-))

 6. GELUL!

  Jij belde mij niet eens omdat je me wilde bellen maar t was gewoon per ongeluk

Roept u maar!

Post Navigation