Beter goed gejat…

Vorig weekend was ik bij tante neel, toevallig op de zaterdag dat je mee kon doen aan Life in a Day. Ik was niet van plan er echt aan mee te doen (echt in de zin van mijn filmpjes ook uploaden) maar het leek me wel leuk zo door de dag heen wat filmpjes te maken. Tante neel had wel een camera geregeld en heeft echt 24 uur van haar leven (van naar bed gaan, tot stofzuigen, boodschappen doen etc) gefilmd. Klinkt niet erg spannend en dat is het ook niet maar leuk was het wel.

Tante neel is een kei in het monteren van film en ze heeft afgelopen week haar film, aangevuld met stukjes van mij en haar vader voor eigen gebruik vast verwerkt tot 1 video van bijna 10 minuten. Zoals ik al zei: niet erg spannend maar ook hier geldt: wel leuk voor later als we groot zijn.

2 Thoughts on “Beter goed gejat…

  1. En leuk om te kijken als je onderuit op de bank hangt en net een overheerlijk tukkie hebt gedaan

  2. Good for you too

Roept u maar!

Post Navigation