Bag Lady

De rest van de straat zal vannacht wel gedacht hebben… nu is ze echt helemaal doorgedraaid. Madd die om een uur of 00.30 de hele straat doorging. Van container naar container. Openmaken.. kijken… beetje rommelen en door naar de volgende.

Meestal red ik het net, zit de container (of kliko zoals sommigen van jullie ‘m noemen) tot aan de nok toe vol. Wanneer ik een grote opruimactie in huis heb gehad lukt het me dus met geen mogelijkheid al die zooi in mijn eigen container te krijgen dus dan moet je de gaan kijken of de rest van de buurt nog plek heeft. Kortom buren: het viel mee. Ik was niet op zoek naar eten :-P.

Anyway, bij de laatste tas met zooi die ik ergens in wist te prakken stond ik toch even raar te kijken. Er ging een lampje branden. Nee, zoals gewoonlijk, niet bij mij -> In de tas.

Ik dacht eerst nog dat ik spoken zag maar er kwam echt licht uit de tas. “Hmm.. heb ik zeker per ongeluk de zaklamp weggegooid. Wel raar dat ie nu pas ineens aan gaat” schoot door mijn hoofd. Dus ik duik de tas in (beetje ranzig..alles plakte) en ging op het licht af.

Bleek het niet de zaklamp te zijn maar mijn (2 maanden oude) gsm! Geluk bij een ongeluk dus dat ik de tas niet andersom in de container gooide… of dat het geen lege container was waarin ik niet hoefde te “prakken” om de tas erin te krijgen. Dan had ik het lampje nl nooit gezien en was ik me waarschijnlijk nu nog te pletter aan t zoeken naar mijn telefoon!!

Bag Lady

2 Thoughts on “Bag Lady

  1. Op zijn Madd’s in that Mad world

    Btw, ik noem het bak.

Roept u maar!

Post Navigation