Auto kapot.. Madd kapot

Was vanmorgen de hond aan het uitlaten en kwam dit autootje zo tegen. (Ook in een dorp gebeurt wel es wat ;-))

Auto Kapot

Niet echt iets waar je als eigenaar blij van wordt zo op de zaterdagmorgen denk ik. Anyway, heb t ding op de foto gezet, deze keer zowaar niet -alleen- voor op mijn log maar omdat ik van plan was ff langs ’t politiebureau te lopen.

Zo gezegd, zo gedaan maar dat doe ik dus ook niet meer. De politie doet er verder niets mee, "de eigenaar moet het zelf maar komen melden.. maar toch bedankt". En daar ging ik weer.

Loop ik terug naar de supermarkt (ligt t.o. politiebureau en zo kon ik het (achteraf niet zo) nuttige en het (eigenlijk nooit) aangename met elkaar verenigen),  pleur ik me daar toch verschrikkelijk op m’n muil zeg! struikel ik over een stoeprandje. Weet nog niet wat ik precies deed maar ik ging gewoon om. Ook geen id waarom, want het is me als volwassene nog nooit gelukt, maar ik heb nog geprobeerd mezelf op te vangen door mijn armen uit te steken maar dat mislukte natuurlijk ook jammerlijk. In plaats van op m’n handen heb ik het gepresteerd om mijn handen binnenstebuiten te draaien en met m’n volle gewicht op de bovenkant van m’n vingers terecht te komen.

Had het ik mezelf daar nou mee tegen weten te houden dan hadden die pijnlijke vingertoppen aan beide handen nog iets van zin gehad maar het hielp niets. Dus met alletwee m’n knieen op de stoep (au… wéér beurse knieën) en mijn tenen schraapten mooi nog net even over de stoeprand (ja euh.. ze hadden mooi weer beloofd dus ik liep heel optimistisch op teenslippers) en zijn ontveld.
En dan ook nog terwijl je aan het vallen bent maar denken aan al die mensen die om je heen staan en die je allemaal zien vallen… Wat zal dat een mooi gezicht geweest zijn

Kortom: al trappen ze de volgende keer een heel parkeerterrein vol met auto’s in elkaar: ’t zal mij een zorg zijn!

5 Thoughts on “Auto kapot.. Madd kapot

  1. Vind je het heel erg als ik toegeef dat ik enorm moest lachen bij je laatste stukje?

  2. Nooi de schuld bij jezelf zoeken….

  3. Sh.., had dit stukje beter niet kunnen lezen. Zou zomaar weer een voorbode kunnen zijn

Roept u maar!

Post Navigation